2777
2789
عنوان

باردارم اینجوری کارواستراحت کنم کافیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 36 پست
والا یبار گفت ۱۹ یبار گفت ۳۷ نفهمیدم اخر..ولی الانم بازم باید سرکلاژ بشم بخاطر زایمان زودرسم

من هفته ۱۵ ام طول سرویکس از هفته ۱۲ روی ۳۵ خیلیی میترسم که دست دست کنم 🥺و حسرتش به دلم بمونه هر هفته میرم سونو میدم خود سر تا از وضعیتش مطمعن بشم اما فقد روی ۳۵ استپ خورده 

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن بابا کسی رو ندارم.جارو نمیکشم خم وراست نمیشم.فقط ی بار غذا سبک و ظرف شستن اونم سبک.بقیه کارارو شوه ...

بازم خوبه فقد استرس نداشته باش و عادی باش تا به خوشی بگذرونی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍
نگران نباش عزیزم مهم اینه ک کم نشه زیر۲۵ سرکلاژ میکنن 

نه اینجا زیر ۳۲ سرکلاژ میکنن الآنم کمه  بچه ام ماشاءالله درشته میترسم پشیمونیش برام بمونه چند روز دیگه بازم سونو دارم برام دعا کن لطفاً ❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه اینجا زیر ۳۲ سرکلاژ میکنن الآنم کمه  بچه ام ماشاءالله درشته میترسم پشیمونیش برام بمونه چند ر ...

الان ۱۸ هفته ای؟ از ی دکتر خوب بپرس ببین چی میگه..بعدم اگه نکرد امپول پروژسترون اینا بهت میدن و استراحت..الان چقدر کار میکنی توخونه؟

الان ۱۸ هفته ای؟ از ی دکتر خوب بپرس ببین چی میگه..بعدم اگه نکرد امپول پروژسترون اینا بهت میدن و استر ...

نه ۱۵ هفته والا همه ی دکترا بیخیالن به خدا حتی بهم نگفتن استراحت کن...اره زیاد کار نمیکنم تازه دوهفته است غذا میپزم جارو و ظرف که هنوز نشستم فقد غذا دیگه کل روز استراحتم روی تخت اما بازم طول سرویکسم نمیره بالا رابطه هم که اصلا نداشتم جز دوبار توی این چهار ماه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ان شااله ب خوبی تااخرش میری عزیزم

مرسی مهربونم همچنین انشاالله خودت❤️☺️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بله زوده دوهفته دیگه براسونو قلب میرم.میپرسم.یعنی ممکنه از الان کم بشه؟اخه دوگرمم نیست الان

بستگی داره بارداری قبلیت چند بوده؟

البته چون با سرکلاژ تونستی به آخر برسونی وضعیتت خیلی وخیم نیست خدا رو شکر.

کلا زیاد سرپا نمون و خم نشو

بار سنگین برندار.

پله و پیاده روی نرو

دستشویی فرنگی استفاده کن

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
نه ۱۵ هفته والا همه ی دکترا بیخیالن به خدا حتی بهم نگفتن استراحت کن...اره زیاد کار نمیکنم تازه دوهفت ...

طول سرویکس زیاد نمیشه جانم.

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
نه ۱۵ هفته والا همه ی دکترا بیخیالن به خدا حتی بهم نگفتن استراحت کن...اره زیاد کار نمیکنم تازه دوهفت ...

رابطه هم خوب نیست.دکترا نمیگن استراحت کن خودت باید بکنی بعدم بنظرم طول سرویکست خوبه نگرانی نداره مال بعضیا رو۴۰ هست یدفعه میاد پایین بعضیام ثابت میمونه.بارداری اولته؟

بستگی داره بارداری قبلیت چند بوده؟ البته چون با سرکلاژ تونستی به آخر برسونی وضعیتت خیلی وخیم نیست خ ...

نمیدونم توکل برخدا چاره ای ندارم نمیتونم از الان مطلق بشم سر دخترمم۱۶ هفته مطلق شدم

رابطه هم خوب نیست.دکترا نمیگن استراحت کن خودت باید بکنی بعدم بنظرم طول سرویکست خوبه نگرانی نداره مال ...

اره عزیزم بار اولمه امیدوارم عزیزم همه چیز خوب پیش بره

1
5
10
15
20
25
30
35
40