بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
باید بخرم دیگه نه بخدا هر کی یه چیز میگه گیج میشه ادم مصاحبه چطور بود من بیشتر از اون ...
تو مصاحبه ک شکاف خوردم.... هنوز دارم خودمو ترمیم میکنم😂😂😂😂
برای مصاحبه ام از همین پکیج مهدوی خوندم.... خیلی قبولی داشت
هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم.
راست میگه خواهر منم یکساله معلمه ده تومن حقوق میگیره قبلش که فاقد رتبه بود ۷۲۰۰میگرفت اون خانم که گف ...
من مدرک خاصی نداشتم، چون فقط درس خوندم این چند وقت...
به خاطر همین فاقد رتبه بودم، خواهرشما رتبش چند شد؟
هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم.
لوح تقدیر و گواهی تو همون یک سال گرفته؟ و ضمن خدمت چی هست😅😅
ببین ابجیم میگه عضو یه سری کانال ها هست و هر زمان تو این یکسال کلاس آنلاین برگزار میشه و گواهی میدن آخر کلاس باید شرکت کنه و اسمشو بده ضمن خدمت هم یه سری آزمون هستند و جپاباش تو کاملا میذارن
تو مصاحبه ک شکاف خوردم.... هنوز دارم خودمو ترمیم میکنم😂😂😂😂 برای مصاحبه ام از همین پکیج مهدوی خو ...
میدانم چی میگی😀
اها باشه جان ممنون
درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه