2777
2789
عنوان

حقوق معلم ها چقدره

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 51 پست

پس چرا اینجا همه به شدت دنبال معلم شدن و استخدام آموزش پرورشن؟ حقوقش خیلی بالا نیستش

توهینی نمیخوام بگنم بخدا. صرفا میگم من بیرون نینی سایت اصلا ندیدم کسی پیگیر معلم شدن باشه. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر محدودیت که دارن اکثرخانما این شغل رو میپسندن

هیچ مادری از مرگ نمیترسد بزرگترین ترس یک مادر این است که فرزندش را در این دنیا تنها بگذارد،درحالیکه میداند کسی مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت
دوستم شب میگفت یکساله معلمم با کارشناسی ۱۰ میگیرم

راست میگه خواهر منم یکساله معلمه ده تومن حقوق میگیره قبلش که فاقد رتبه بود ۷۲۰۰میگرفت اون خانم که گفته ۷۹۰۰حکم و دریافتی۷۳۰۰ هم راست میگه چون فاقد رتبه هست باید کلی مدارک بارگزاری میکرد تا حداقل آموزشیار معلم براش بخوره ده تومن بشه بعد عید هم حقوق همه کارمندان دولت بالامیره ۲۰درصد میشه حدود۱۲

بله، دبیری

اها چیا خوندی ؟

درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه 

مثلاً بچه دارن بابچه میرن مدرسه بابچه میان ساعت بیرون بودنشان یکیه،یاهمسراشون ایراد میگیرن بامردا گفت و شنود داشته باشن

هیچ مادری از مرگ نمیترسد بزرگترین ترس یک مادر این است که فرزندش را در این دنیا تنها بگذارد،درحالیکه میداند کسی مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت
اها چیا خوندی ؟

پکیج دکتر مهدوی رو بگیر بخون.... تو گوگل سرچ کن

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 

باید بخرم دیگه نه 

بخدا هر کی یه چیز میگه گیج میشه ادم 

مصاحبه چطور بود من بیشتر از اون میترسم 

درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه 

همون نوین استخدامه دارم کانالشو ممنون میگیره 

پس چرا اینجا همه به شدت دنبال معلم شدن و استخدام آموزش پرورشن؟ حقوقش خیلی بالا نیستش توهینی نمیخوام ...

واسه آزمون آموزش و پرورش یک میلیون نفر شرکت کردن😁

من رشتم یکی از رشته های پیراپزشکیه منم شرکت کردم ولی این حقوقش انگیزمو کم کرده

واسه خانومها معلمی شغل خوبیه ولی با این گرونیا ۷ تومن حقوق واقعا کمه 

من امسال طرحم شروع شد ولی حکمم ۱۱و خورده ی که فروردین میشه ۱۳ و خورده

اما خدا میدونه کی رسمی بشم که واسه آموزش و پرورش شرکت کردم اونم اینجوری😢😐

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم