2777
2789
عنوان

اگر برید خواستگاری و به هر دلیلی جوابتون منفی باشه...

| مشاهده متن کامل بحث + 1810 بازدید | 93 پست
خیلی زود شام دعوت کردنو شروع کردین باید دختر پسر چند جلسه دوتایی میرفتن بیرون

ما گفتیم گفتن تنها نه . هیم که نمیشه رفت خونه مردم . در واقع با هم شام رفتن بیرون که اون دو تا بیشتر با هم حرف بزنن

ما مالک هیچ چیز نیستیم ؛فقط نوبت ماست که از آنها استفاده کنیم😊پس ببخش و بگذر 

خب اخه جالب نیست ما از الان میدونیم قراره ادامه پیدا نکنه . چرا شام بریم اونم خونشون. میدونین . اگر ...

با پیام بنظرم زشته 

ی لحظه خودتو بزار جای طرف با پیام واقعا زشته توهین و بی احترامی میشه 

ب مادرتون بگید زنگ بزنه ب مادرش و بگه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم مادرتون یا پدرتون زنگ بزنن بهشون خیلی مودبانه و دوستانه بگن که پسرمون فکر میکنه باهم تفاهم ن ...

ممنونم

زنگ بزنن 

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 
با پیام بنظرم زشته  ی لحظه خودتو بزار جای طرف با پیام واقعا زشته توهین و بی احترامی میشه  ...

عزیزم من خودم گذاشتم جای طرف ... از اولین لحظه همین کار کردیم و تمام اداب رو رعایت کردیم اونطور که برای خودمون میخواستیم . برای همین اینجا مطرح کردم .

وگرنه متایفانه بعضیها میرن و دیگه پشت سرسون رو هم نگاه نمیونن . برای خود من پیش اومده .

ممنونم

طفلک دختره‌.چقدر جلو خانوادش خجالت بکشه.اینکه ی پسر نخوادت خیلی بده.

بیخیال خواستگاریه دیگه .