2777
2789
عنوان

اگر برید خواستگاری و به هر دلیلی جوابتون منفی باشه...

| مشاهده متن کامل بحث + 1809 بازدید | 93 پست
اخه بعد دو جلسه؟! ما از اول گفتیم با هم برن و بیان پدرش گفت نه تنها نمیشه ... برای همین جلسه دوم خا ...

چ بد ..

پدرتون باهاشون صحبت کنن بگن یا از ی رفیق همکار مشترک بخان که حضور داشته باشن حرف بزنن 

من همسرم اومد خواستگاری ی روز بعد زنگ زدن.من کلی ناراحت بودم.

منم سنتی ازدواج کردم . تو ازدواج سنتی این قضیه پذیرفته شدست . هر دو طرف وگاه هستن

ما مالک هیچ چیز نیستیم ؛فقط نوبت ماست که از آنها استفاده کنیم😊پس ببخش و بگذر 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دلیل ردتون چی بود ؟ ... بگین انشالله دخترتون خوشبخت شه پسرمون تکلیفش با خودش مشخص نیس 

نه والا تکلیفشم مشخصه

منم سنتی ازدواج کردم . تو ازدواج سنتی این قضیه پذیرفته شدست . هر دو طرف وگاه هستن

اره عزیزم.انشالله که هم دختر و هم‌پسر خوشبخت بشن.اشتباه از پدر دختر بود که گفت بریم بیرون خانوادگی کرد قضیه رو.اگه نمیرفتین در حد تلفن بین دو تا خانواده بود خیلی راحت تر میشد.

نه والا تکلیفشم مشخصه

خب بالاخره یچیزی باید بگین دیگه 

یا راستش بگین یا باید بپیچونین

اینکه بگین پسر تکلیفش مشخص نیست بهتر از اینه که بگین قسمت نبود و... اونا هزار و یک فکرو خیال کنن. 

راستش بگین به هردلیلی که نشده همونو بگین دختر و خانوادش حق دارن بدونن

سومین کاربریم هست! 😑 ✌️کاربری دست دونفره، سیم کارت نداریم دیگه 😐
اره عزیزم.انشالله که هم دختر و هم‌پسر خوشبخت بشن.اشتباه از پدر دختر بود که گفت بریم بیرون خانوادگی ک ...

واقعا ... تجربه شد دیگه .. والا با هم میرفتن بیرون دو جلسه اتفاقی نمی افتاد .. دختر و پسر عاقلن جفتشون

نه والا تکلیفشم مشخصه

پس میخواید بگید که پسرمون از دخترتون خوشش نیومده مزاحم نشید

خب باید یه بهونه بیارید همون دلیل رو بگید که بخاطرش نمیخواید یا بگید که انگار قسمت نیست اونم توی تماس تلفنی نه پیامک 

اون دختر خانم شخصیت داره و شما هم رفتید خواستگاری پس موظفید با شخصیت رفتار کنید

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
خب بالاخره یچیزی باید بگین دیگه  یا راستش بگین یا باید بپیچونین اینکه بگین پسر تکلیفش مشخص نی ...

راستش بگیم بیشتر ناراحت میشن ادم همه چیز که نمیتونه رک بگه 

ممنونم از نظرتون