2777
2789

چطور میگید در قالب یک پیامک ؟

ما یک بار رفتیم خونشون خواستگاری .. و بعد یه هفته  هم پدرم دختر خانم و پدر و مادرش رو شام بیرون دعوت کردن ...

حالا به علتی پدر و مادرم و برادرم به این نتیجه رسیدن که به درد هم نمیخورن ...

الان پدر دختر خانم زنگ زدن که شام دعوت کنن ما رو 

چطور باید گفت؟ 

ما مالک هیچ چیز نیستیم ؛فقط نوبت ماست که از آنها استفاده کنیم😊پس ببخش و بگذر 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

:/ شت چقدر پیچیده و سخت شد  چطور ب این نتیجه رسیدن ک ب درد هم نمیخورید؟ آیا شما خودت هم همین ...

ببینید من جزییات نمیگم اینجا بحث میشه دوست ندارم .

بله به درد هم نمیخورن

چه بد لابد خانواده دختر الان کارو تموم‌شده میدونن😢 با پیامک زشته. تلفن بزنید حداقل.

سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌
ببینید من جزییات نمیگم اینجا بحث میشه دوست ندارم . بله به درد هم نمیخورن

باشه عزیزم 

خب همین موضوعو سر شام بگید دیگه زشته دعوت کرده 

بازم میگم بنده خدا هزینه الکی داره میکنه اونوقت هیچ ب خیچ

چه بد لابد خانواده دختر الان کارو تموم‌شده میدونن😢 با پیامک زشته. تلفن بزنید حداقل.

اخه بعد دو جلسه؟!

ما از اول گفتیم با هم برن و بیان پدرش گفت نه تنها نمیشه ... برای همین جلسه دوم خانوادگی رفتن 

به نظرم مادرتون یا پدرتون زنگ بزنن بهشون خیلی مودبانه و دوستانه بگن که پسرمون فکر میکنه باهم تفاهم ندارن و بهم نمیخورن

تلفنی خیلی بهتر از پیامکه، با پیامک انگار توهین میشه بهشون

🤍.
باشه عزیزم  خب همین موضوعو سر شام بگید دیگه زشته دعوت کرده  بازم میگم بنده خدا هزینه الک ...

خب اخه جالب نیست ما از الان میدونیم قراره ادامه پیدا نکنه . چرا شام بریم اونم خونشون. میدونین . اگر خواسته باشیم یه پیام بدیم چه باشه بهتره؟