بچه ها شاهان خوبه؟اسم دخترم جانان.دودلم ک شاهان بذارم یا ن.امیر علیم تو نظرم هست موندمچی بذارم ک هم سوسولی نباشه هم قدیمی نباشه هم ب دل بشینه و از مد نیوفته بعد ها
منم میخواستم اسم پسرمو بزارم شاهان یدفه روز اخری شد امیرعلی 😂😂
تو فراموش نکن که بنده کوچکی داری با نوازشی و یا شاید تلنگری . آرام وجودت را ، همراهیت را ،مهربانی و بزرگی ات را برایم یادآوری کن …❣️خدایا شکرت 💜 خدایا مواظب زندگیم باش 🙏❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یعنی واقعا گذاشتی بچه تا الان بدون اسم باشه ؟؟من ازروزی که حامله شدم اسمشو انتخاب کردم گفتم اگردخترشداسمش اینه اگرپسرشد این جنسیتش روکه فهمیدم همیشه باهمون اسم صداش میزدم
سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌
تو فراموش نکن که بنده کوچکی داری با نوازشی و یا شاید تلنگری . آرام وجودت را ، همراهیت را ،مهربانی و بزرگی ات را برایم یادآوری کن …❣️خدایا شکرت 💜 خدایا مواظب زندگیم باش 🙏❤️