2777
2789
عنوان

نصیحتی که از بزرگتراتون شنیدید!

188 بازدید | 25 پست

و واقعا هم تو زندگی دیدید درست بوده.بگید.

اگر به زبان محلیه،اسم استان و ترجمه اش رو بگید.

خدا روح همه ی رفتگان رو شاد کنه.

اگر تونستم کمکی بهتون کنم،لطفا برای سلامتی امام زمان(عج)دعا کنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشیتو برا هیچ کس تعریف نکن 👌🏼👌🏼

هیچ کسو معن نکن(سرزنش نکن) گرفتار میشه مث خودش میشی واین واقعیته 👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

مادربزرک خودم هیچ وقت ندیدم،غیبت کسی رو کنن

همیشه میگفتن با هیچی هیشکی نگید،که پشت دیوار نشسته و میاد تو خونه ی خودت.

یعنی اینکه هر چی که بده راجع به دیگران تو راجع بهش صحبت کنی،برای خودت اتفاق میفته.

مامانم درس بخون دستت تو جیب خودت باشه مستقل باش زیر25 ازدواج نکن ازدواج سنتی نکن 

این خیلی همه گیر بود!

حالا انجامم شد یا نه؟

درس بخون .ی رشته خوب قبول شو .برو کیف زندگیتو بکن.هنو درسمو تموم نکردم ولی میدونم ک همینطور خواهد بود

بارون اومد و یادم داد تو زورت بیشتره ممکنه هر دفعه اونجوری که میخواستی پیش نره خاطره هام داره خوابو میگیره ازم دوری و دیگه من ته دنیا قلبت نوک قله ی قافه:)

🥲🥲میگفت بعد ازدواج فقط به فکر خودت باش برای شوهرت تا وقتی هستی به زیرش ......وقتی نیستی به کی....رش....

همینم هست خانما با حرص و جوش زود زمین گیر میشن شوهره میندازه یه گوشه بهشم رسیدگی نمیکنه....یا یه سرماخوردگی کوچیک میگیری محلت نمیدن

🥲🥲میگفت بعد ازدواج فقط به فکر خودت باش برای شوهرت تا وقتی هستی به زیرش ......وقتی نیستی به کی....ر ...

چقدر سنگین و خشن