2777
2789
عنوان

امروز اولین حقوق مو گرفتم😍😂

| مشاهده متن کامل بحث + 5015 بازدید | 136 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطور جاییه با این سن قبول کردن 

مدرکت چیه؟ 

وقتی تاپیک میزنم،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

دقیقا میخوام همین کارو کنم ولی اگه من ماریانم واسش میگیرم😂

کار خوبی میکنی یه شال یا روسری هم باشه کافیه 

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

ای جانم مبارکه😍من حقوق اولم بهترین دوستمو کافه دعوت کردم برای خونه شیرینی خریدم برای مامانم یه تی ش ...

واییی چقدر مهربونید شماااا خانوم😍🤍🕊

مرسی از محبت تون 🥰

من برگشتم به خودم

مبارکه😍

حالتو خریدارم

حتما یه یادگاری موندگار برای خودت بخر

مثلا یه کتاب مورد علاقت

و اولش بنویس هدیه برای خودت بخاطر تلاشت.

یه هدیه کوچیک هم برای مادرت بخر.

میتونی خودتو به کافه دعوت کنی و یه جشن تک نفره برای خودت بگیری

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
حست رو خریدارم 😍😍😋😋 برو کافه برو سینما کتاب بخر  لباس بخر  یکی رو که دوست داری مهم ...

وای ممنون بابت این ایده های خوب 😍

کتابو اصلا یادم نبود مرسی که گفتین😘

من برگشتم به خودم