2777
2789
عنوان

امروز اولین حقوق مو گرفتم😍😂

| مشاهده متن کامل بحث + 5014 بازدید | 136 پست

من اولین حقوقمو که گرفتم بدون هزار تومن خرج کردن میدادمش به جای بدهی . هردفعه به یکیشون میدادم حقوقمو. تا ۶ ماه و بعدش اونجا نشد کار کنم و جای دیگه ای الان مشغولم همچنان ک حقوقم میاد بااینکه یک ماه درمیون میمونه برای خودم اما باز هیچ حسی بهش ندارم😐

در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم با حقوقم همیشه برای مادرم وسیله میخرم اون روز رفته بودم مولوی واسه خودم پا دری بخرم برای مادرم ه ...

دست تون دردنکنه

هیچی قشنگ تر از شادی اطرافیان نیست

من برگشتم به خودم
بخدا از صبح دارم خودمو به درو دیوار میکوبم میگه حق نداری برام چیزی بگیری😢

من اولین حقوقم مامانمو بردم طلافروشی یه گوشواره ۵ گرمی براش خریدم، هی میگفت سنگینه نمی خوام، ولی الان دوسشون داره

مبارکه😍 حالتو خریدارم حتما یه یادگاری موندگار برای خودت بخر مثلا یه کتاب مورد علاقت و اولش بنوی ...

چقدر ذوق کردم با دیدن کامنت تون مچکرم 🥲🥲🥲🌸🤍

من برگشتم به خودم
من اولین حقوقمو که گرفتم بدون هزار تومن خرج کردن میدادمش به جای بدهی . هردفعه به یکیشون میدادم حقوقم ...

اخی عزیزم

باور کن منم نمیتونم همه شو خرج کنم به هرحال این زندگی کوفتی خرج داره

من برگشتم به خودم
چقدر ذوق کردم با دیدن کامنت تون مچکرم 🥲🥲🥲🌸🤍

الهی شکر بابت حس خوب

خدایا به حق این روز عزیز و مولود مبارک امروز و برفی که میباره، دل همممممههههه رو شاد کن🤲❤️

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️