2777
2789

سفارش ائمه به آموزش قرآن بوده تو این دوران نه آهنگ و موسیقی گول تبلیغات سیاسی رو نخوریداینا همش نمایش و تظاهره و اجازه ندین بچه هاتون تو این گروه ها فعالیت کنن 

در عوض ببریدشون کلاس قرآن خصوصا مفهومی شرکت کنن و ادامش بدین حتما تو بزگسالیشون

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزان برای تربیت بچه هاتون به حرف ائمه گوش کنید خیلی بهتره 

احادیث خوبی تو نت هست حتما مطالعه بفرمایید

حلقه های صالحین بسیج هم خوبه 

اما سرود ها رو اجازه ندین بچه هاتون شرکت کنن و بخونن براشون

عزیزان برای تربیت بچه هاتون به حرف ائمه گوش کنید خیلی بهتره  احادیث خوبی تو نت هست حتما مطالعه ...

نوحه و مداحی ها رو چطور ، اونها رو میتونن بچه ها بخونن ؟

خوندن کتاب های خوب میتونه دنیای بهتری برای همه ی ما بسازه

من تو بچگیم حافظ قران بودم کلاس قران میرفتم آی نماز میخوندم یکسره قران دستم بود یکسره هیات و مراسمای محرم و ماه رمضون و روزه بگیر و شب قدر و بیدار موندناش.چی شد؟کجا کمکم کرد خدا؟کجا دستمو گرفت؟هیچ جا.واسه بچه ام هیچوقت این کارارو نمیکنم با هیچی آشناش نمیکنم.مادرش شد درس عبرت.

همون قدر باش که هستن برات💛💚💜🩵🩶🧡💙
حالا ماها ک رفتیم چقدر تو زندگیمون موفق شدیم کجا خدا کمکم کرد کجا خوشبختم کرد ول کنید بابا

ومن یتق الله یجعل له مخرجا 

خدا به آدم با تقوا کمک می کنه عزیزم شک نکن و دوست و یاورش هست 

عزیزم اعتقاد و ایمان و عمل رو با هم انجام بده تا موفق میشی ان شا الله

محبت دنیا رو هم از دلت بیرون کن گلم 

به قول حضرت علی علیه السلام تو به فکر آخرتت باش دنیا ذلیلانه نزد تو می آید 

اگر باز هم موفق نشدی دست به دامن اهل بیت علما و شهدا شو 

یه چیزی بهشون هدیه کن تا دعات می کنن و مشکلت حل میشه عزیزم 

نوحه و مداحی ها رو چطور ، اونها رو میتونن بچه ها بخونن ؟

اگر تمرکز فقط رو اونا باشه خوب نیست اما یه مقدار کمی در کنار قرآن و البته حلال باشه اشکالی ندارد 

هر چند اونهام بد جوری آلوده به موسیقی حرام شده

ومن یتق الله یجعل له مخرجا  خدا به آدم با تقوا کمک می کنه عزیزم شک نکن و دوست و یاورش هست  ...

انقد از این کارا کردم

خدا انقد از من بدش میاد ک تا حرف میزنم ی بلا برام میاره

انقد بدبختی و بد بیاری سرم میاره و اورده

دیگ بهش هیچ امیدی ندارم

وقتی میبینم چطور ب بقیه کمک میکنه ولی زندگی منو خراب کرده.اصلا نمیبینه منو

انقد از این کارا کردم خدا انقد از من بدش میاد ک تا حرف میزنم ی بلا برام میاره انقد بدبختی و بد بیا ...

هممون همینیم عزیزم 

بگو تا دعات کنن تا ان شا الله محبت دنیا از دلت بیرون بره اگه لقمان حلال باشه شک نکن دلت می گرده سمت عبادت خدا 

همیشه و هر روز هم اول صبح صدقات رد کن خصوصا وقتی نماز شبت قضا میشه 

در حدیث داریم خدا از کسی خوشش بیاد تو این دنیا با بلا پاکش می کنه و بیدارشم می کنه و بهش معرفت میده و اون دنیا دیگه میارتش بهشت دائمی و از هر کی بدش بیاد عذاباشو می‌ذاره واسه اون دنیا که دائمیه و دیگه طرف راه برگشت یا راه اصلاح یا رشد معرفتی ای ندارد  

مگه نشنیدی هر که در این درگه مقرب تر است جام بلا بیشترش می دهند

به همه خوبی کن حتی حیوونا تا تو دلشون دعات کنن 

ختم هفتگی مجلس حدیث کسا هم خیلی عالییه 

دستورش تو نت هست 

از تبعیت از ولایت فقیه هم خیلی خیلی خیر و خوشی دیدم 

بهشت هم زیر پای مادران است 

همیشه به پدر و مادرت چه زنده چه ... خوبی کن تا در آن کنن 

کوتاهترین راه بهشت هم حسین هست 

51رکعت نماز مومن و انواع مستحبات و خصوصا زیارت کربلای اربعین و روضه ماهانتو تو خونت ترک نکن 

قرآن هم به نیست هدایت زیاد بخون 

اما خدایی از تبعیت از ولایت فقیه به نیت تبعیت  از امام زمان 

از همه اینا بیشتر از حاجت گرفتم 

التماس دعا  عزیزم 

منم دعام کن 

الآنم که ماه شعبانه سوره غافر و سوره مبارکه حمد و ایت الکرسی رو حتما برای دفع بلا هر شب با لهجه عربی بخون خیلی عالیه 

البته خودتم به نیت هدایت قرآن باز کنی هر سوره ای میاد خواصشو تو نت بخون 

معانیشم مطالعه کنکار خدا علاوه بر معانی که واقعا برام هدایته 

حتی خواص سوره هم برام درمان و راه حل مشکل اون روزمه 

مثلاً سوره غافر خیلی خوبه برای دیابت و تکرر ادرار و پر حرفی و کلیه درد 

یا سوره حمد خیلی خوبه برای وپایین آوردن چربی بد و سرعت گرفتن تو کارهاو آیت الکرسی هم برای باهوش شدن و رفع فراموشی و افزایش اعتماد به نفس و رشد موها  خیلی خیلی عالیییه

انقد از این کارا کردم خدا انقد از من بدش میاد ک تا حرف میزنم ی بلا برام میاره انقد بدبختی و بد بیا ...

بگو تا دعات کنن عزیزم تا اگه لقمت حلال باشه دلت بر میگرده سمت خدا و عبادت و محبت دنیا از دلت می‌ره و سختی بلاها برات راحت میشه 

دعای ائمه و علما و شهدا و پدر و مادر خیلی خوب و عالییه 

باور کن اگه این بلاها نباشه آدمیزاد خدا رو بنده نمیشه 

با همینا آدم رشد می کنه و معرفت حاصل میشه که چه کاری خدا رو خوش میاد 

صدقات زیاد رد کن 

نماز شب و قرآن و دعای سحر و روزه هم تو ماه شعبان خیلی موثره

به نظر من که هر دوتاش عالی و لازمه.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.