2777
2789
عنوان

استوری های دروغی

234 بازدید | 9 پست

یه همدانشگاهی داشتیم خیلی خوشتیپ و مغرور و باهوش بود و ما فکر میکردیم خیلی ادم حسابی وپرمغزه

تا اینکه یکی دوسال بعد فارغ التحصیلی من تصمیم گرفتم بیشتر برم سمتش به یه بهانه 

اقا این بنده خدا هم بشدت جذب شد و بعد چند ماهم اومد خواستگاری ولی تو این مدت من متوجه شدم استوری های بقیه رو برمیداره و استوری میذلره و وانمود میکنه ک خودشه مثلا یه استوری یه کتاب که نویسنده کتاب ، کتاب خودشو به کسی هدیع داده و طرفم خیلی صمیمانه از نویسنده تشکر کرده این ور میداشت اینجور استوری هارو کپی میکرد و میذاشت 

و من از فونت و ... و حتی یکی دوبار فالورهاشو چک کردم و دیدم استوری ها برای اونهاست 

یا عکس بازار گل تهران رو میذاشت و ادعا میکرد رفته به تعداد همکاراش گل خریده به مناسبت ۲۲ بهمن ! 😂 ( ساکن تهرانم نیستیم ، حتی نمیدونست اوننجا بازاگل تهرانه و تو شهر ما چنین بازاری نیست )

خلاصه همین کاراش باعث شد ردش کنم و کلی از طرف خانواده. حرف بشنوم چون این کاراشو عیب نمیدونستن و فقط موقعیت و ظاهر شو میدیدن

یا همجین ادمایی برخورد داشتین ؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه سمی بود خوب بوده که این کارو کردی

من یبار خودم‌مجبور به این کار شدم ولی اینقدر ناشی بودم یادم رفت برا بقیه کسایی ک تو اون عکس دورهنیشون بوده هاید کنم 

بعد یکیشون اومد نوشت خوش گذشت؟😂😂😂درسته ک مجبور شده بودم ولی اون برام عبرت و تجربه شد 

چه سمی بود خوب بوده که این کارو کردی من یبار خودم‌مجبور به این کار شدم ولی اینقدر ناشی بودم یادم رف ...

وااای😂😂😂

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

کار خوبی کردی. دروغ خیلی بده. یه جمله یه بار جایی خوندم گویا حدیث بود که بدی ها همه داخل یک خانه هستند که آن خانه دری دارد به نام دروغ 

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار