یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خب الان این مسئله راه واسم نداره رفتم محضر باطل کنم نکردن
اگه صیغه باشی بعد از تموم شدن زمانش محرمیت از بین میره....
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
والا بابام هم منطقی نیس از این پسر در برم تا یکسال خونمون دعواست
باباها اینجورین معمولا ...اگه خودکشی کنی سرکوفت خودکشیم بهت میزنن...اگرم خدای نکرده از دنیا بری فقط جگرشون رو تا آخر عمر می سوزونی با این کارت ...بابات هر چقدر هم بداخلاق باشه بازم آدمه دل داره احساس داره داغون میشه بنده خدا ...اما در مورد ازدواج باید به بزرگتر عاقل و خیراندیش از فامیلت وساطت کنه ، با گریه و لجبازی و داد و بیداد چیزی بهتر که نمیشه هیچ اوضاع بدتر هم میشه