2777
2789

خانما

عشقم چند روز پیش زنگ زد به بابام و گفتش که اگه اجازه بدید ما بیایم برا خواستگاری و این حرفا

بابامم فهمید که من باهاش توی رابطم

و مامانم آروم براش توضیح داد و اینکه فقط خانوادش با مشکل داره همههه شرایطش اوکیه

اخلاق و اینا خیلی خوبه با اینکه کسی حمایتش نکرد گلیمشو از آب کشید بیرون با اینکه همین یه بچست خانوادش اصلا بهش بها نمیدن فقط ی ماشین سنگین اونم از بچگی زد باباش ب نامش دیگه خودش اون ماشین و بهتر کرد اصلا انگار این بچشون نیست که نیست بابامم بهش گفت که اصلا نمیشه و اینا کسا کار نداری😔و شرط گذاشت که اگه هم اومدن با پدر و مادرش بیاد

بابام تا تونست هی کوبیدش اینم هیچی نمیگفت هی با احترام جواب میداد بابام چون عصرش بحث کردیم حرصشو رو این خالی کرد بهش میگفت از کجا معلوم خانوادت چیزی ازت نمیدونن که باهات اینجورین یا خانواده خودت قبولت ندارن توقع داری من قبولت داشته باشم بچه هیچی نمیگفت😭

فقط گفت آقای فلانی دستت درد نکنه شما وقت بده اصلا بشناسی اگه بدت اومد باشه هرچی شما میگی ولی اشتباه فکر میکنید

بابامم از اینور هی چیز میگفت

درمورد فرار هم من واقعا نمیدونم هم وسوسه شدم هم واقعا به بعد اینکه قراره بیام خونه ی خودمون فکر میکنم

تروخدا جوری راهنمایی کنید که انگار خواهرتونم امید وارم بتونم جبران کنم

به نظرتون چیکار کنم خوندید بگید شات پیاماشو بزارم

شات بذارررررر

💚تنها توکلم به خدا و بعد از خدا به خودشه💛‌🛑دیگ قول میدم بحث نکنم 🙂چون کاربری قبلیمو بخاطر دعوا با ی کاربر بی فرهنگ ب چخ دادم و میرسیم ب جمله معروف ((جواب ابلهان خاموشیست)) از دوستای نی نی سایتیم معذرت میخوام چون مجبور بودم بگم حوصله بحث ندارم😘🧡👈🏻 (((توجه کن تویی که توهین میکنی تو ی مادر هشت پایه 🐙🦑 پدر کوسه ای🐋)))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخواب صبر  کن مشاوره برین دوتایی خوب نیود کات کن ببین فرار دست از پا دراز تر برمیگردی نکن

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

الان احساسی تصمیم نگیر بعدا که از تب وتاب بیوفتید همین کارتو میزنه تو سرت شوهرت که بشه یاد میگیره ارزشی برای خونوادت قائل نشه تازشم هیچ وقت به یه غریبه اعتماد نکن حتی اگه ده ساله میشناسیش چه برسه باهاش فرارکنی

من لکم👩 لک یعنی قوم اصیل ایرانی👩