2777
2789
عنوان

تجربیات عمل های زیبایی و تزریق ژل تون بیایین بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 20 پست
نه عزیزم بار دوم یا سومم بود الان هست ی ذره کمتر شده ی وقتا مث اول صبحا باد میکنه هرکی میبینه میگه ...

اها من فک میکردم هی هر چند ماه باید تمدید شه تا اخر

پس سه چهار بار بزنی دیگ تا اخر میمونه؟

😍🫀

ژل لب 

خط خنده 

بوتاکس 

اینا رو خودم واسه خودم تزریق میکنم وهیچ دردیم نداره بستگی به نحوه ی تزریق داره 

ژل لب هم که پماد موضوعی میزنم کوچکترین دردی حس نمیکنم 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۲۲۱_۱۵۴۱۴۵_qggu.jpg

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اها من فک میکردم هی هر چند ماه باید تمدید شه تا اخر پس سه چهار بار بزنی دیگ تا اخر میمونه؟

ن عزیزم بدن با بدن فرق داره هر سری بزنی ی ذره ماندگاری بیشتر میشه اما در نهایت ب فیلر و لایف استایل و بدن خودت مربوطه ماندگاری ش

ک البته یسری دکترا میگن فیلرایی ک خوب نیستن ماندگاری انقد زیاده چون در اصل فیلر باید جذب بدن بشه اینا ف کنم توشون سیلیکون یا همچنین چیزی میگن دارن

نمیدانم چ میخواهم بگویم.....غمی در استخوانم می‌گذارد.........
ژل لب  خط خنده  بوتاکس  اینا رو خودم واسه خودم تزریق میکنم وهیچ دردیم نداره بستگی ...

چجوری خودت میزنی😰

نمیدانم چ میخواهم بگویم.....غمی در استخوانم می‌گذارد.........
اونکه ار ولی بعضیا میگن یه درد خیلی بدی داره غیرقابل تحمل و. اگه مثل امپول دندون پزشکیه بی حسی میزن ...

اره دیگه درد داره خب برای لب خیلی دردش بیشتره

من خودم زدم درد داشت ولی ۵ دقیقه میزنه تمومه چیش غیرقابل تحمله

درد داره ولی نه اونجور غیر قابل تحمل😁

البته بازم میگما درد لب خیلی بیشتره من برای مشتریا وقتی شیدینگ لب انجام میدم دردشون میاد بااینکه بی حسی میزنم😬🤭

بعضیام بودن تا سوزن میخورد به لبشون پامیشدن میرفتن میگفتن نمیتونم درد داره نمیتونم😂

ولی ژل لب ۵ دقیقه ایی تمومه عوضش خیلی خوشگل میشی