2777
2789
عنوان

دارم رمان مینویسم

40 بازدید | 2 پست

هرکی میخواد بیاد  مقدمه او نمی خواهد تو واقعی باشی، فکر کنی و زندگی کنی، او تو را دوست ندارد اما من دوستت دارم و می خواهم افکار و عقاید و احساسات خودت را داشته باشی، حتی زمانی که در آغوشم هستی.

(رمان خاطرات تلخ💔)

سلام دوستان گلم اسم رمان من خاطرات تلخ است ویه جورای ارباب رعیته 

خلاصه ای از رمانمون درباره دختری به اسم بهاره که برای هزینه کنکورش میره خونه ای پسری به اسم ایلها رو تمیز کنه که تو اونجا کلا زندگیش عوض میشه........ رمان مون بسیار خواندنی است 

مارو بیشتر کنین https://splus.ir/joingroup/AIbmD66sC87l6o3e0TmizQ

سنگ قلب مغرور

@Part 1

بهار

امروز با خاله فاطمه حرف زده بود یه کاری برام گیر اورده بود باید می رفتم خونه تمیز کنم خیلی تاکید کرده که مواظب اقا خوشش نمیا که دختر جون بره خونش موندم اخه چرا حتما مشکل روانی چیزی داره حتما بی خیال بهار اخه به توچه امروز که کار مو تموم کنم میتونم برم برا ثبت نام کنکور بعدا وایی رسیدن به ارزوهام تو فکر بودم که به در خونه رسیدم وقتی که رسیدم دهنم باز موند یا خدا اینجا دیگه کجاست خونس یا قصر وای چقدر شیکه خوب بهار بدو برو پیش به سویه ارزو هات خوب از کجا شروع کنم چه خونه بزرگیه امروز حسابی خسته میشم ولی ارزشش و داره پول خوبی میدن و منم در اینده صاحب همچین خونه ای میشم... دوساعتی گزشته بود وفقط یه اتاق مونده بود داشتم تمیزش میکردم که چشمم به قاب عکس افتاد یا خدا این چقدر جذابه ای خاک تو سر هیزت کنن بهار کارتو انجام بده داشتم نگاه قاب عکسو پاک میکردم که هیو در باز شد 

تو اینجا چه غلطی می کنم 

تر سیدم بر گشتم دیدم ریسمه گفتم: س.... س..... لام

توکی هستی اینجا چی کار میکنی 

خو... ب من ای..... نجا رو امد..... م تمیز کنم

همونی که فاطمه خانم گفت؟ 

ب.... ب.... له 

تو مشکل تکلم زبان داری؟ 

نه اقا یهو امدین ترسیدم 

خیلی خوب کارت تموم شد بیا پاین کارت دارم

چشم اقا 

خوشم نمیاد کسی بم بگه اقا ایلها بگو 

چشم ایلها خان پوز خند زدو گفت اینم خوبه 

راستی اسمت چیه 

سرمو پاین انداختم و گفتم بهار

هه خیلی خوب بهار زود کار تو انجام بده و بیا پاین کارت دارم 

چشم ایلهاخان

کارم تموم شد رفتم پاین ایلها خان رو کاناپه نشسته بود 

رفتم سمتش با من کاری داشتین اق.... ایلهاخان سرشو بالا اورد 

اسمت چی بود 

بهار 

عا بهار من دوستم یا بهتر بگم برادرم با همسرش میان کل تابستون اینجان میخوای اینجا کار کنی تا وقتی اینجان حوصله ندارم دنبال خدمه بگردم؟ 

ایلها خان من باید درس بخونم ببخشید وقتم پره ابروش و بالا داد

خیلی خوب اگه بگم بورسیت میکنم چی؟ 

از تعجب چشمام اندازه توپ شد خدید گفت 

اون اتاق کناری اتاقته برو

اما من هنو قبول نکردم

محم نی 

وای این چقدر پروعه 

برو دیگه 

.....ـ...

بهار برو امروزو فکر کن فرداجواب و بده الا جلو چشمام گمشو

چشم 

هه

سنگ قلب مغرور

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.