2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از نظر شخصیت خودم ۱۰می دم ولی از نظر جذب آدمهای اطرافم صفر 

و متاسفانه این صفر ضربدر هر عددی بشه ،نتیجه صفره 

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است  

درسته یه سری چیزا رو هنوز ندارم و دوست دارم داشته باشمشون ولی ده میدم به زندگی و سرنوشتی که خدا برام مقدر کرده چون خدا یادم داده همیشه همیشه راضی باشم از چیزایی که بهم داده و چیزایی که ازم گرفته و شاکر نعماتش باشم حالا چه کم چه زیاد 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

صفر

ب چی نمره بدم؟

بابام ک اصلا سر کار نمیره و برامون تلاش نمیکنه لنگ هزار تومنیم

مامانم ک اونم خوب نیس خیلی ویژگی های بد داره

زندگیم ک ریده

خودم ک بخاطر فقر چه مالی چه فرهنگی خانوادم جرعت ندارم با کسی دوست باشم 

تنها دوستم ک فامیله .دارن پیشرفتت میکنن هرروز پیام میده خوردم میکنه🚶‍♀️

تنها ویژگی خوب زندگیم اینه از لحاظ درسی موفقم ک اونم تو این خونه اصلا نمیشه درس خوتد و از همه عقب افتادم🚶‍♀️

خوشبحال اونایی که بالای ۸زندگیشون

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست