2777
2789
عنوان

دیابت بارداری و وزن بالای نی نی

245 بازدید | 3 پست

سلام بچه ها کسی بوده دیابت داشته باشه و نی نی تو دلیش بخاطر دیابت درشت بوده باشه و صحیح و سالم به دنیا اومده باشه ؟ 

من خودم کلا بچه هام درشت بودن( مثلا ۴ میلو و ۲۵۰ و ۳ کیاو ۹۰۰ و ...)  ولی این بارداری دیابت بارداری گرفتم و الان که تازه وارد هفته ۳۵ شدم گفتن وزن نی نی سه و نیم کیلو هست و گفت باید دو هفته دیگه القاء زایمان کنن با دارویی چیزی تا نی نی به دنیا بیاد 

اگه کسی تجربه ای داره بگه ممنون‌میشم 🙏🌸

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

سلام‌عزیرم‌ میشه خواهش کنم اگه دیدی جوابم رو بدی خیلی نگرانم  یجا نوشتین بچتون وقتی خوابه با ...

سلام آره مشکلی نداشت اصلا فقط خیلی آروم بود بچم خخخ الان انقدر شلوغ کار شده که نگو و‌نپرس

من‌فکر میکنم تاثیر خرماهایی بوده که توی دوران بارداری میخوردم

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام آره مشکلی نداشت اصلا فقط خیلی آروم بود بچم خخخ الان انقدر شلوغ کار شده که نگو و‌نپرس من‌فکر ...

من خیلی نگرانم بچتون تا چند وقت اینجوری بود ؟ من به قابلمه هم میزنم بیدار نمیشه دارم روحیم رو از دست دادم تست شنواییش خوب بوده ولی هیچ واکنشی تو خواب نداره