2777
2789
عنوان

بیاین دورهم باشیمممم

172 بازدید | 12 پست

از حس و حالتون موقعی که نامزد شدین یا موقع عقد یا روز عروسیتون بگین 

از اتفاقای قشنگی که براتون افتاده بیاین بگین دورهم باشیم

میشه برای بهم رسیدنمون یه صلوات مهمونم کنین😢لطفا با دلای پاکتون برای باهم بودنمون دعا کنین...من به قدرت و بزرگی خدا ایمان دارم میدونم که میشه❤

من عقد که کردم دو روز بعدش همسرم منو بوسید تا چند روز باهاش قهر بودم🤕

فکرشو کنید چقدر تباه بودم من🤣

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
من عقد که کردم دو روز بعدش همسرم منو بوسید تا چند روز باهاش قهر بودم🤕 فکرشو کنید چقدر تباه بودم من ...

واییی 😂😂😂😂

میشه برای بهم رسیدنمون یه صلوات مهمونم کنین😢لطفا با دلای پاکتون برای باهم بودنمون دعا کنین...من به قدرت و بزرگی خدا ایمان دارم میدونم که میشه❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واییی 😂😂😂😂

من دهه ۵۰ هستم از اون نسل که وقتی عاشق میشدیم تو حسرت لمس دستامون بودیم آرزو میکردیم زودتر محرم شیم که به ارزومون برسیم

عشق دوره ما پاک و صادقانه بود

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
دهنت سرویس 😂😂😂

🤣🤣🤣

من دهه ۵۰ هستم از اون نسل که وقتی عاشق میشدیم تو حسرت لمس دستامون بودیم آرزو میکردیم زودتر محرم شیم ...

عزیزم امیدوارم که عشق پاکتون تا ابد پایدار بمونهههه

راستش منم دهه هشتادم و هنوز هیچکدوم و تجربه نکردم گفتم به وقتش☺

عزیزم امیدوارم که عشق پاکتون تا ابد پایدار بمونهههه راستش منم دهه هشتادم و هنوز هیچکدوم و تجربه نکر ...

متاسفانه به عشق پاکم نرسیدم اما خدا رو شکر همسر خوبی دارم

تو هم نسل پسر منی...انشالله خدا بهترینهارو واستون رقم بزنه

متاسفانه به عشق پاکم نرسیدم اما خدا رو شکر همسر خوبی دارم تو هم نسل پسر منی...انشالله خدا بهترینهار ...

خداروشکر😍پس امیدوارم تا ابد کنار همسرتون و پسرتون با دل خوش و حال خوب زندگی کنین❤

من بعد عقدم ی مدت حالم خراب بود میگفتم نکنه عاقد صیغه رو خوب یا کامل نخونده و ما محرم نیستیم و با هم ...

وایی 😂😂😂😂😂

خداروشکر😍پس امیدوارم تا ابد کنار همسرتون و پسرتون با دل خوش و حال خوب زندگی کنین❤

فدااات بهترینم❤️

جالبه همه سایت میدونن من یه گل پسر دارم😍😘