2777
2789
عنوان

شوهرم قهر کرده بود

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 22 پست
خدا رحمت کنه پدرشوهرتو کار خوبی کردی این کارتو همسرت و مادرش هیچوقت فراموش نمیکنن

خدا رفتگانت رو بیامرزه

چی بگم..من بیشتر میترسم کاسه کوزه ها سرمن بشکنه

اخه به همسرم گفتم زنگ بزنم به خواهرت حال مادرتو بپرسم گفت تو زنگ هم بزنی بازم عروس بده تویی نذاشت زنگ بزنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید بهش زمان میدادی حداقل دو سه روز! زیاد هم دخالت نکن تو این مسائل آخر سر بده نشی دخترجان! 

خوب ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌نباشید از خوب بودن هیچ خیری نمی‌بینید! تمام زندگی به شانسه نه به خوب بودن! 😊 
ب شوهرت ب ناخق حرف زدن  بدو بدو فرستادیش بره اونجا  چه قدر خودشیرین و شیرین عسل میخواست ...

من خودشیرینی نکردم عزیزم اوناهم اصلا نمیفهمن که من فرستادم یعنی همسرم اونجوری نیست که بگه من فرستادمش 

پدرهمسرم یک ساله که فوت کردن اما خب همسرم هنوز توشک هستن

و البته اون چیزی که میگی آویزون بودن کارایی که باید انجام داد،دورازجون پدرم برای پدرمنم اتفاقی بیوفته همون کارارو برای مادرخودمم باید انجام بدم پس کلمه اویزون مناسب نیست

ول کنا توهم اتیش بیار معرکه میشدی بدتر قهر میکرد حالا از اون ور بوم نیافتی پدرشوهرت فوت کرده بیاد بم ...

نه خودشون خونه دارن و خداروشکر سرپا هم هست

اخه ادم چیزی که برای خودش نمیخواد چطوری برای همسرش بخواد

همسرم پدرشو تازه از دست داده و واقعا سر این موضوع شکسته میترسم خدایی نکرده اتفاقی بیوفته بعد نشه در ...

کار خوبی کردی

راهنماییش کردی ولی اصرار نکن بهش فرصت بده

اگه سکوت میکردی شاید بعدا برای تو بد میشد و سوتفاهم ایجاد میشد که از قهرشون خوشحالی

اصرار زیادی هم نکن که اگه شرایط بدتر شد نگن تو گفتی و اینا. در حد راهنمایی کافی و عالیه