2777
2789
عنوان

شوهرم قهر کرده بود

512 بازدید | 22 پست

شوهرم با مادرش بحثشون شده و قهر کرده بود امروز

اومد خونه کلی گریه کرد 

مادرهمسرم به ناحق حرفی بهش زده بود که شدیدا دلش شکسته بود 

من باهاش حرف زدم راضیش کردم بره صحبت کنن اشتی کنن

گفت غرورم میشکنه و فلان گفتم اشکال نداره بهتراز پشیمونی بعدشه 

اما میترسم یه حس استرس دارم نکنه وضعیت بدتربشه یاناراحتی ها بیشتز

شما بودید میفرستادید همسرتون رو؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منو مادرم هنوز که هنوزه دعوا میکنیم انگارر چییی..کلا بحث بین مادرا و فرزندان هست ولی بدون اینا همش کوتاه مدته اتفاقا خوب کاری کردی فرستادیش حتی اگر مادرشوهرت قبول نکنه ولی نمیتونه فردا پس فردا حرف دربیاره بگه پسرمو عروسم حتی یه عذرخواهی نکردن که ببینن من قبول میکنم نمیکنمم

کاش یکم زمان میدادی جفتشون آروم تر شن بعد

اخه از شب های اینجوری میترسیم کلا چون پدرهمسرم تو فاصله نیم ساعت دیدن فوت شد و همسرم شکست ترس از شکست دوبارش مجبورم کرد

نه من آرزومه با مادرش قهر کنه دیگه نره سمتش از بس مادرش عفریتس

منم ناراحتی های زیادی دارم ازشون تو تاپیک قبلیم هست اما خب نه در این حد که قطع رابطه کنیم من خودم نمیتونم خانوادمو نبینم چطوری دلم بیاد همسرم نبینه

منو مادرم هنوز که هنوزه دعوا میکنیم انگارر چییی..کلا بحث بین مادرا و فرزندان هست ولی بدون اینا همش ک ...

من اصلا نبودم همراهش 

میدونمم همه چی میوفته گردن من

اما خب چیز دیگه ای به ذهنم نرسید

ب شوهرت ب ناخق حرف زدن 

بدو بدو فرستادیش بره اونجا 

چه قدر خودشیرین و شیرین عسل

میخواستی دخالت نکنی زمان بدی تا اروم بشه و‌خودش تصمیم بگیره

در واقع همسرتو تحقیر کردی

پدر همسرت فوت شدن تازه بدبختیات و اویزون بازی های مادرش شروع میشه