2777
2789

توی پارک منتظر زنداییم بودم یهو یه ف.الگیر اومد کنارم نشست گفت پول بده ف.التو بگیرم گفتم پول همراهم نیست ف.ال هم نمیخوام گفت نمیخواد پول بدی ف.التو میخونم🥲 ببینین چیا گفت فقط بدون اینکه حتی اسممو بپرسه

من دانشجوی ماماییم گفت از دانشگات انصراف بده بشین بخون واسه کنکور تجربی امسال چون یه رشته خیلی توپ میاری و با یه پسر ک خوشتیپ و ثروتمنده توی اون دانشگاه دوست میشی و ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ مراسم عروسیته😐گفت آینده‌ت توی این رشته‌ت نیست و اگر هم همت نکنی و انصراف ندی همین چند روز اخیر، افسردگی میگیری و اینده‌ی تیره‌ و پر از مشقتی نصیبت میشه خواهرم😐 بعدش اصرار کردم بیشتر بگو پول کارت بکارت میکنم گفت همینایی ک گفتم کافیه بحرفم گوش بده فقط و رفت منم خجالت کشیدم ازش ک بی‌پولی واسم ف.ال گرفت 🥲اصن از غروب انگار برق گرفته منو ترسیدم از حرفاش بنظرتون فردا برم پیداش کنم توی اون پارک؟؟؟

یه ف.الگیر میتونه چیزای درستی رو به ادم پیشنهاد بده واقعا؟ 

باورم نمیشه انقد ب همچین چیزایی با قاطعیت اشاره کرد بدون یه ریال هزینه

فکر کردم یه واقعیت هایی گفته که فقط خودت اطلاع داری😂😂😂دختر خوب زندگیت تباه نکنی اونا آدم شناسای خوبی هستن فقط همین

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۸ بهمن ۴۰۳ با فرض اینکه شما در طی دو ماه یک رشته‌ی تاپ قبول بشید،درگیر امتحانات ترم اول هستید و نهایتا اسم پسرهای کلاس رو یاد گرفته باشید.

😐

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

انگار ی دشمن داری که اینو فرستاده  حسود داری شاید

اخه توی این شهر غریبما خوابگاهم نمیام داییم و زنداییم میان دنبالم و رفت و امد میکنم چون سر مسیرشونم

واقعا ممکنه کسی فرستاده‌ باشه اونو؟

اخه توی این شهر غریبما خوابگاهم نمیام داییم و زنداییم میان دنبالم و رفت و امد میکنم چون سر مسیرشونم ...

ممکنه از هم کلاسیا دوستا کسی حسادت داره ذشمنته میخاد جلو پیشرفتتو بگیره

۱۸ بهمن ۴۰۳ با فرض اینکه شما در طی دو ماه یک رشته‌ی تاپ قبول بشید،درگیر امتحانات ترم اول هستید و نها ...

دقیقا همون تاریخ گفتنش عجیبه و اینکه سریع گفت دانشجوی یه رشته‌ای هستی ک همکلاسی پسر نداری انصراف بده😐😂