عطرین_۱۴۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/04 تعداد پست: 284 عنوان دوستان چلهی چه سوره ای رو بگیرم؟💚 56 بازدید | 10 پست شبتون بخیر دختراسوره بقره نور یونس مومنون الرحمان بنظرتون چله چه سوزه ای رو بگیرم که هم آرومم کنه هم مشکل گشا باشه ؟ كُلٌّ فِي فَلَكٍ همه چیز در گردش است... 1402/12/05 | 21:42 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
detroit_ عضویت: 1402/12/05 تعداد پست: 706 یونس😍. من خواب این پیامبرو دیدم. خیلی مهربونه آقا هستم😐 و تنها خدا کافیست🤍
عطرین_۱۴۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/04 تعداد پست: 284 یونس😍. من خواب این پیامبرو دیدم. خیلی مهربونه وای منم انقد دوس دارم خواب یه پیامبری رو ببینم یه آدمی که خدا دوسش داره بیاد به خوابم كُلٌّ فِي فَلَكٍ همه چیز در گردش است...
detroit_ عضویت: 1402/12/05 تعداد پست: 706 وای منم انقد دوس دارم خواب یه پیامبری رو ببینم یه آدمی که خدا دوسش داره بیاد به خوابم وقتی اومد من بعدش نماز خون شدم. لباسا سفید نورانی. قدش هم متوسط بود. چهرشو ندیدم اصلا. صداش مخصوصا 😍 ذکیر. یونسیع زیاد میگفتم آقا هستم😐 و تنها خدا کافیست🤍
عطرین_۱۴۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/04 تعداد پست: 284 وقتی اومد من بعدش نماز خون شدم. لباسا سفید نورانی. قدش هم متوسط بود. چهرشو ندیدم اصلا. صداش مخ ... آخی چه خواب خوبی حاجت روا بشی ایشالا دلم گرفت یهو 🥲🥲🥲خدا کنه بزرگوار به خواب منم بیاد كُلٌّ فِي فَلَكٍ همه چیز در گردش است...
detroit_ عضویت: 1402/12/05 تعداد پست: 706 آخی چه خواب خوبی حاجت روا بشی ایشالا دلم گرفت یهو 🥲🥲🥲خدا کنه بزرگوار به خواب منم بیاد من ۴۰۰ بار ذکر یونسیه خوندم. تو سجده. استخاره کرده ذکره یونسیع اومد ختمش کردم. مرسی همچنین 🤍 آقا هستم😐 و تنها خدا کافیست🤍
عطرین_۱۴۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/04 تعداد پست: 284 من ۴۰۰ بار ذکر یونسیه خوندم. تو سجده. استخاره کرده ذکره یونسیع اومد ختمش کردم. مرسی همچن ... مرسی از راهنماییت گلم كُلٌّ فِي فَلَكٍ همه چیز در گردش است...