2777
2789
عنوان

چرا فقط دخترای لاغر و قد بلند مدل میشن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2685 بازدید | 105 پست

اون قدیما بود که فقط لاغر قد بلندا مدل بودن الان اینطوری نیست که

🍋🍋🍋🍋ما نینیسایتیا گرسنگان عکسی هستیم  🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋ellen_.art@🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋به صورتی بودن گوگولی بودن اینجا نگاه نکن این سایت خیلی ترسناکه👹☠️☠️🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋 🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍒🍋🍋🍋🍋🍋

خب لاغری و قد بلندی جز ملاک های زیبایی هست

اگر خوشبختی را برای یک ساعت می‌خواهید؛ چرت بزنید.🥱اگر خوشبختی را برای یک روز می‌خواهید؛ به پیک نیک بروید.🏞️اگر خوشبختی را برای یک هفته می‌خواهید؛ به تعطیلات بروید.🚗اگر خوشبختی را برای یک ماه می‌خواهید؛ ازدواج کنید.👩‍❤️‍👨اگر خوشبختی را برای یک سال می‌خواهید؛ ثروتمند بشوید💸و اگر خوشبختی را برای یک عمر می‌خواهید؛یاد بگیرید کاری را که انجام می‌دهید دوست داشته باشید...❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون زیبا هستن هر لباسی تنشون میشینه

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

قشنگه دیگه

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

نه عزیزم کاملا درست گفتم  اگه املاتون ضعیفه براتون اسپل میکنم  م ا د ر ت و ن  مفهو ...

وای ممنون تا حالا انقدر دقیق کسی بهم املا یاد نداده بود معلم هستید ؟ درس فوضولی نکردنم بدید به شاگرداتون حتما.

وای ممنون تا حالا انقدر دقیق کسی بهم املا یاد نداده بود معلم هستید ؟ درس فوضولی نکردنم بدید به شاگرد ...

خیر معلم نیستم 

ولی دستم تو کار خیره

به نیازمندا کمک میکنم و گاهی باهاشون املا کار میکنم 

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.

چطور به خودتکن اجازه میدین درباره اندام بقیه نظر بدین؟؟ 

ناشناس‌من🌱   https://daigo.ir/secret/3756347794                                                                                                  نانای مامانم هستم خوشگله🙋🏻‍♀️✨:> تازه نامزد کردم نمیدونم چی بنویسم اونایی که تازه نامزد میکنن تو بیوشون چی مینویسن؟؟ 😐

خیر معلم نیستم  ولی دستم تو کار خیر  به نیازمندا کمک میکنم و گاهی باهاشون املا کار میکنم ...

آره شنیدم اتفاقا کسی که خودش یه مشکلو داشته باشه دوست داره کار خیر کنه تو همون مورد🥺 خداحفظ کنه فرشته هایی مثل شمارو عزیزم.

حالا چرا دعوا شده نترکونید برم تخمه بیارم

🍋🍋🍋🍋ما نینیسایتیا گرسنگان عکسی هستیم  🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋ellen_.art@🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋به صورتی بودن گوگولی بودن اینجا نگاه نکن این سایت خیلی ترسناکه👹☠️☠️🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋 🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍒🍋🍋🍋🍋🍋

آره شنیدم اتفاقا کسی که خودش یه مشکلو داشته باشه دوست داره کار خیر کنه تو همون مورد🥺 خداحفظ کنه فرش ...

بعضیا انقدر باهوشن که نیازی نیست هر چیزیو تجربه کنن تا بتونن یاد بگیرن  

مهربونی من ذاتیه 

البته فکر نمیکنم شما درک کنی یه همچین چیزیو  چون گفتم که فقط راجع به ادمای باهوش صدق میکنه.

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.