2777
2789
عنوان

چرا فقط دخترای لاغر و قد بلند مدل میشن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2684 بازدید | 105 پست
بعضیا انقدر باهوشن که نیازی نیست هر چیزیو تجربه کنن تا بتونن یاد بگیرن   مهربونی من ذاتیه  ...

آره دقیقاا آدمایی که با شما کلی فاصله دارن البته یوقت ناراحت نشیا بالاخره کسی که آی کیو پایین داره هم  انسانه❤

مثل اینه بگیم چرا تنبلا پزشک نمیشن 

یا چرا کسایی که دست ندارن جراح نمیشن 

چرا کسایی که نمیتونن خوب صحبت کنن وکیل نمیشن 🤦🏼‍♀️

مدل بودن یعنی لاغری زیاد و قد بلندی 

شما کت واک های بیست سال پیش رو ببین مقایسه کن با مدلهای الان متوجه میشی 

میتونی مدل میکاپ یا مو بشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره دقیقاا آدمایی که با شما کلی فاصله دارن البته یوقت ناراحت نشیا بالاخره کسی که آی کیو پایین داره ه ...

عزیزم پرش فکری و عدم تمرکز هم دارید؟! 

داشتیم راجع به خود من صحبت میکردیم قربونت برم اینقدر زود یادت رفت؟!  

ناراحت میشی بگم برای الزایمرتم یه فکری بکن؟!  

ولی پزشک مادرتون حاذقه انشالا که گره از مشکلاتتون باز میکنن

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.
عزیزم پرش فکری و عدم تمرکز هم دارید؟!  داشتیم راجع به خود من صحبت میکردیم قربونت برم اینقدر زو ...

وای من هربار که ریپلای میکنید شیفته علم شما میشم ی چیزی که خیلی داد میزنه از صحبتاتون فوضولوژیه که فکر میکنم تا پروفسورا پیش رفته باشین توش🥰 خدا حفظ کنه مادرتونو با تربیت عالیش.

من برم شام بیام جایی نرید که حرف زدن باهاتون واقعا لذت بخشه.

وای من هربار که ریپلای میکنید شیفته علم شما میشم ی چیزی که خیلی داد میزنه از صحبتاتون فوضولوژیه که ف ...

عزیزم 

ولی بر عکس حرف زدن با شما حوصله منو بی نهایت سر میبره 

ولی جوابتونو میدم که یه وقت این قضیه براتون تبدیل به تروما و بعدش یه بیماری جدید نشه. 

نوش جان 

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.
عزیزم  ولی بر عکس حرف زدن با شما حوصله منو بی نهایت سر میبره  ولی جوابتونو میدم که یه وق ...

الهی بگردم از عوارض مصرف داروهای روانیه آدمو کم حوصله میکنه اما شما برای من شیرین ترینید خانومی🥰

الهی بگردم از عوارض مصرف داروهای روانیه آدمو کم حوصله میکنه اما شما برای من شیرین ترینید خانومی🥰

امان از تجربه . 

یکی دیگه از علائم بیماری های روانی  طبق مطالعاتم در این باره وابستگی و اویزون شدن به شخصیه که محل نمیده به بیمار 

و بیمار به زور و با تعریف و تمجید خودشو به شخص میچسبونه. 

بیشتر حرف بزنید من زیاد مطالعه کردم در این باره 

کم کم داره مشکلاتتون دستم میاد.

امان از تجربه .  یکی دیگه از علائم بیماری های روانی  طبق مطالعاتم در این باره وابستگی و ا ...

اجازه بدید حرفمو پس بگیرم شما اصلا کم هوش نیستید چون مریض روانی ای که اینطوری در سالهای بستریش مطالعه داشته باشه جای تحسین داره👏

اجازه بدید حرفمو پس بگیرم شما اصلا کم هوش نیستید چون مریض روانی ای که اینطوری در سالهای بستریش مطالع ...

درسته من کیسای زیادی برای درمان بهم مراجعه میکردن که بسیار باهوش بودن درست مثل مادرتون  اتفاقا ایشونم سال اول بسیار مقاومت داشتن مقابل درمان و به همه اتیکت بیمار بودن میزدن 

اما کم کم کنار اومدن با این موضوع 

قلق خانواده شما دستمه خداروشکر 

ولی تعجب کردم که دقیقا همون مشکلات و حتی شدید تر در شما نمود پیدا کرده ولی اینبار علاوه بر همه ی اینها خبری از هوشم نیست .

درسته من کیسای زیادی برای درمان بهم مراجعه میکردن که بسیار باهوش بودن درست مثل مادرتون  اتفاقا ...

وای آره اتفاقا میگفتن که یه خانومی بوده همیشه دره اتاقای همرو وا میکرده سرشو میکرده تو هی دکترا میکشیدنش میگفتن خانوم جان شما جزو مریضای اینجایی اما اختلال کنجکاوی بیش از حد داشته بنده خدا به همراه خودشیفتگی که میگن ناشی از این بوده بهش توجه ای نمیشده هیچوقت تو زندگیش

فکر نمیکردم اما یروز باهاتون هم صحبت بشم🥺😂

چون خوشگلترن. دختر لاغراندام خوشگلتر از چاقه، دختر بلند خوشتیپ تر از دختر کوتاهه. من خودم لاغرم با قد ۱۶۰ و خرده ای ولی هیچوقت الکی از کوتاه ها دفاع نکردم چون بلندا خوشتیپ ترن واقعا. این یه حقیقته که باید قبولش کنیم دیگه چه بخوایم چه نخوایم. الکی جبهه نگیرین.

اگه از ظاهر کسی ایراد گرفتم/ بهش توهین کردم/ سلیقه‌شو زیر سوال بردم و... به خاطر اینه که خودش چنین چیزی خواسته. وقتی تاپیک می‌زنید یعنی : لطفا نظر خودتون رو بیان کنید. این یعنی هر نظری باشه می‌پذیرم. اگر غیر از اینه لطفا توی توضیحات ذکر کنید که فقط هر چی میگید رو تایید کنم.
وای آره اتفاقا میگفتن که یه خانومی بوده همیشه دره اتاقای همرو وا میکرده سرشو میکرده تو هی دکترا میکش ...

اینارو مادرتون میگفتن؟! 

ولی شما هرروز داری توی اینه باهاش رو در رو میشی 

یکم بیشتر دقت کن عزیزم 

البته رفتن به چشم پزشکم بهتون پیشنهاد میکنم. 

یه پیشنهادم دارم براتون  به نظرم دیگه ادامه ندید چون دارن تو یه تاپیک دیگه مسخرتون میکنن و من اصلا اینو دوست ندارم چون میترسم اینم باعث یه تروما جدید براتون بشه.