2777
2789
عنوان

❤کارت اهدای عضو❤

268 بازدید | 21 پست

امیدوارم بعد از مرگ 

اینقدر توفیق داشته باشم تا

قلب من در سینه دخترک کوچکی به تپیدن ادامه دهد 

قرنیه من پسرک کوچکی را از نابینا شدن نجات دهد

پدری را،مادری را نجات دهد تا سایه شان بالای سر بچه هایشان سال های سال بی منت بماند 

🌱👌

🍀به خاطر { زن بودن } به خودتون افتخار کنید👌🍁        🍀شما « ریشه خانواده» و« اساس جامعه »هستید.. 💫💟       من به عنوان متخصص در زمینه👈بیماری های زنان و مامایی🤰🌱   بهتون کمک میکنم سالم زندگی کنید.♂️♀️         

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سوال دوراز جون اون موقع دیگه نیازی به اجازه پدر و مادر و شوهر و... نیست اگه این کارت رو داشته باش ...

بله اجازه لازمه ولی اینجوری رضایت قلبی خود شخص مشخصه و منم خانوادم مشکلی ندارن چون عموم بخاطر نبودن کلیه پیوندی درگذشت😔

بله اجازه لازمه ولی اینجوری رضایت قلبی خود شخص مشخصه و منم خانوادم مشکلی ندارن چون عموم بخاطر نبودن ...

از کجا و چه طوری باید گرفت؟

به دل تون بد نیومد؟من دوست دارم بگیرم ولی یه جوریه حسم

خب بره تو خاک چی بشه  به ی نفر دیگه زندگی داده شه

آره خب خوبه 

ولی اینا برمیدارن پولشو خودشون میزنن به جیب

حداقل به یه بیمار نیازمند رایگان بدن

آنکه دائم هوس سوختن ما میکرد، کاش می‌آمد و از دور تماشا میکرد