2777
2789

مشکلم اساسی نیس فقط خیلییی دلم گرفته بود کلی دست دست کردم تا تاپیک زدم...

حس میکنم افسردگی گرفتم..این روزا اصلا حوصله زندگی کردن ندارم دوس دارم فقط بخوابمو بخوابم...من امسال یازدهمم پارسال معدلم ۱۹.۱۸ بود امسال رسیده به ۱۶.۹۳ :) انقد گریه کردم صدام در نمیاد..قیافه مدیر وقتی گف خیلییی کمه از ذهنم بیرون نمیره اونم جلوی دوستم:) (پارسال این مدرسه نبودم)واسه منی که خیلی رو درس و نمره م حساسم خیلی خیلی خیلی این افت واسم سنگینه🙂مشکلاتی هم داریم تو زندگی مثلا اینکه بابام ۶ ماهه تصادف کرده و هنوز درگیرشیم خیلی نیس از اتاق عمل بیرون اومده:) واقعا نمیدونم چرا از لحاظ درسی انقد افت کردم خیلیم اذیتم بابتش ولی این الان مهم نیس قراره با مشاور حرف بزنم

در کل از اون موقع که اومدم رو جامم از سه شنبه هم حمام نرفتم حال و حوصله خودمم ندارم فقط دلم میخواد بخوابم یعنی وقتی بابام یا مامانم صدام میکنن برم تو هال مرگمو از خدا میخوام...اینا به کنار دوست صمیمیم هم باهام دعوا کرده سر یه چیز مسخره یعنی از زمینو زمان امروز داره واسم میباره واقعا حس و حال نفس کشیدنم نیس هیچ موقع انقد بدحال نبودم

فقط میخواستم بنویسم خالی شم ممنون که خوندین😭❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ترم دوم رو میترکونی مطمئنم 

منم هر سال ترم اولم پایین تر از ترم دومم میشد

مثلا یه سال ریاضی ترم اولم ۱۱ شد 

ترم دوم رو بالاترین نمره کلاس شدم یعنی ۲۰

ناامید نشو وگرنه ترم دوم رو بدتر از ترم اول میشیا 

الانم که نمره تو کنکور خیلی مهمه مخصوصا ترم دوم

ببین کجاها رو توجه نکرده بودی کجا ها مهم ترن مدل سوالا رو بررسی کن 

امتحانای خرداد سالای پیش رو برای ترم دوم کار کن دستت میاد چطوری بخونی که نمره ات بره بالا

دوستتم ول کن تمرکزت رو بذار رو خودت