2777
2789
عنوان

پوست خوبتونو مدیون چی هستین؟

253 بازدید | 27 پست

دوستان من وقت کافی برای رسیدن به پوستم ندارم قبلا پوستم چرب و جوشدار بود بعد اینکه دارو مصرف کردم فقط ناحیه T چربه و پوستم مثل بقیه آبدار و سفت نیست رسیدگیمم در روز در حد ابرسان و ضد افتاب درماه یکبار ماسک میزارم و بخور و اسکراب آب کافی میخورم اما پوستم اونی که میخوام نیست و جای جوش هم هنوز مونده 

سرمم استفاده میکنم هفته ای یکی دوبار 

دیگه خسته شدم ۲۳ سالمه اما پوستم اصلا باب میلم نیست احساس میکنم نسبت به سنم پوست خوبی ندارم 

چیزی که به پوستتون حال میده چیه یا اگه نکته ای هست بگید تا پوستم بهتر شه

دکترم رفتم ولی چیز خاصی نگف برا پوستم

یاد بگیر خودتو دوست داشته باشی، شاید یه کم زمان بخواد اما تو لیاقتشو داری!

ارث

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روزی هشت لیوان اب بخور.دتاکس بخور.اب لیمو بخور.

از قرص زینک ویتامین سی امگا ۳ اهن استفاده کن.

روبالشتی و براشای ارایشتیتو هفته ای دوبار بشور.

بجای کرمپودر از ضدافتاب رنگی استفاده کن

صورتتو بااب سرد بشور

متاهلم اقایون درخواست دوستی ندین

آرایش نکردن خوب خوابیدن

ارایش نمیکنم دیگه چون اصلا رو پوست بد آرایش جلوه خوبی نداره فقط در حد خط چشم یا سرمه 

دور چشمم کبوده

یاد بگیر خودتو دوست داشته باشی، شاید یه کم زمان بخواد اما تو لیاقتشو داری!

اجازه هست چیزی ک دوساله ری.ده تو پوستمو بگم؟😂

اصلاح

اصلاح کردم جوش اومده یعنی بخدا منی که هر کی میدید تعریف میکرد ازم دوساله ماسکمو ب زور ازم میگیرن اصلاااا اعتماد بنفسم ندارم

برو خداتوشکر کن عزیزم ک جوشات رفته شاید باورت نشه اما ی دور کل متخصصای پوست شهرمونو رفتم و هنوزم پر جوشه و بدتر اینکه سبزم و افتضاح ترم کرده

‌‌التماس دعا.

ارایش نمیکنم دیگه چون اصلا رو پوست بد آرایش جلوه خوبی نداره فقط در حد خط چشم یا سرمه  دور چشمم ...

تیرگی زیر چشم درصد قابل توجهیش ژنتیکه

بعدش خواب کم و سبک زندگی نامناسب یا بیماری و کمبود یه ویتامین تو بدن

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   

نزار ارایش بیشتر ا دوساعت رو صورتت بمونه

ورزش کن.هردوساعت یک بار ضدافتابتو تمدیدکن.به صورتت دست نزن.هفته ای دوبار اسکراب صورت انجام بده.از روبالشتی ساتن استفاده کن

شکرگذاری کن بگوخدایا شکرت صورتم صافو بدون هیچ جوشو منافذیه

متاهلم اقایون درخواست دوستی ندین