2777
2789
عنوان

پوست خوبتونو مدیون چی هستین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 27 پست
اجازه هست چیزی ک دوساله ری.ده تو پوستمو بگم؟😂 اصلاح اصلاح کردم جوش اومده یعنی بخدا منی که هر کی م ...

خو اگه اصلاح نکنیم چه کنیم؟

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اجازه هست چیزی ک دوساله ری.ده تو پوستمو بگم؟😂 اصلاح اصلاح کردم جوش اومده یعنی بخدا منی که هر کی م ...

منم نوجوانی خالم زیاد آرایشم کرد و یکبار اصلاح کرد و با صورت کرم پودری پوستمو اسکراب کرد گند زد به پوست نازنینم الانم پر جای جوش 

۵ بار بهم در طول زندگی راکوتان دادن خوردم و جوشام رفع شد آخرین بار که خوردم سال گذشته بود 

توام تحت نظر پزشک مصرف کن این قرصه رو 

اما میمونه جای جوش که هنوز نتونستم کاری کنم براش با وجود بهترین سرم ها و ماسک و ابرسان و ضد افتاب هیچ تغییری نکرد 

پوستم هرچی میگذره تیره تر میشه شاید مشکل درونی باشه نمیدونم چمه 

البته استرس و خواب ناکافی هم دارم و همچنین رژیم غذایی که محصولات غذایی داغون کشورمون باعث شده هیچکس سلامتی کامل نداشته باشه

یاد بگیر خودتو دوست داشته باشی، شاید یه کم زمان بخواد اما تو لیاقتشو داری!
جانم

من کنکور دارم از صبح میخونم تا ظهر همه چی اوکیه مثلا امروز ظهر رفتم شیمی بخونم ی مبحثو متوجه نمیشدم هرچقد درسنامه خوندم اصن نمیفهمیدم چی میگ خوابم میومد /: و دیگ نخوندم از ظهر واقعا نمیدونم چیکار کنم🥲 اگ ی مبحثو ک مشکل داری دائم بخونیش تست بزنی روان میشی توش؟ نمیخام فیلم ببینم من 

من کنکور دارم از صبح میخونم تا ظهر همه چی اوکیه مثلا امروز ظهر رفتم شیمی بخونم ی مبحثو متوجه نمیشدم ...

کیفیت درس خوندن مهمه هرچی که میدونی باعث میشه قوی شی تو اون درس انجام بده آره مرور و تکرار باعث میشه اوکی شی تو اون مبحث 

شاید بخاطر خستگیت نتونستی اون مطلبو خوب یاد بگیری؟

حالا فردا صبح پا شدی شیمی رو بزار جلو روت بخون دیدی بازم یاد نمیگیری از کلیپ یا معلم کمک بگیر 

کیفیت درس خوندن مهمه هرچی که میدونی باعث میشه قوی شی تو اون درس انجام بده آره مرور و تکرار باعث میشه ...

من همیشه اول صبح زیست میخونم زیستمم خوبه ولی حس میکنم باید عوض کنم برنامه رو/: انرژیم ته میکشه یهو ب خودم میگم ک چی اصن تهش قبولم شم چی/: امیدم پودر میشه🥲 یعنی واقعا میشه قبول شد؟

من همیشه اول صبح زیست میخونم زیستمم خوبه ولی حس میکنم باید عوض کنم برنامه رو/: انرژیم ته میکشه یهو ب ...

وقتی یه درسو با علاقه میخونی خوبم یادش میگیری دلت میخواد بیشتر اون دستت باشه و بخونیش برا همین به زیست همچین حسی داری حالا بیا و شیمی رو با علاقه بخون براش انرژی بزار مطمئن باش تو اینم مثل زیست قوی میشی بخودت ایمان داشته باش با این همه تلاش صدرصد پیروز میشی عزیزدلم

با نخ نکنین هرچند خودمم دارم میکنم ولی چون ی مشکلایی هست نمیتونم برم ارایشگاه  لطفا برین ارا ...

بخور و آب؟🤔

چجوری ینی؟

میشه بیشتر توضیح بدین😁

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   
وقتی یه درسو با علاقه میخونی خوبم یادش میگیری دلت میخواد بیشتر اون دستت باشه و بخونیش برا همین به زی ...

سلام ببخشید یه مشورتی میخوام ازتون بگیرم 

بنظرتون داروسازی برای رشته ی دوم  یعنی فارغ التحصیل بخونه خوبه؟؟منظورم این هست کسی که نتونه داروخونه بزنه میتونه درامد بالایی داشته باهش؟؟؟؟