2777
2789
عنوان

سر دو راهی موندن و جدا شدن موندم کمکم کنید .من تجربه ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 36 پست
همون حرف خانوادت گوش بده بعدا پشیمون میشی که چرا گوش نکردی اگه بخواد درست بشه بگی می‌خوام جدا شم درس ...

😞😞😞واقعا واسش مهم نیست حتی الکی گفتم شیش هفت ماه بیشتر کنار هم نیستیم تا کارای طلاقمون درست بشه بیا این شیش ماهو ادم باش هعی هر چند شب یبار میگه بیا فلان کارو بکن توکه شیش ماه دیگه میخوای بری 

این حرف شانس هم من قبول دارم  گاهی بخدا میگم اگر من بمیرم تمام نواقص دنیا حل میشه  انگار ...

خواهر چی میگی شوهرم حتی نمیدونه من چقد اجاره میدم بهم رکو رو راست گفت نه بهم بده نه ازم بخواه من چند وقتیه خرج خونه نمیکنم مگر اینکه کسی از من بخواد بیاد خونمون که اون موقعه هم میگه مهمون خودته خودت بخر هرچی میخوایی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آیا اگه تو مشکل داشتی اونم همینجوری تحملت میکرد؟ اگه برات ارزش قائل نیست و ارزش موندن نداره ولش کن ...

ممنونم از راهنماییت واقعا شوهر من تکلیفش با خودش هم مشخص نیست و نمیدونه که چی از زندگی میخواد فقط همش میگه بالاخره اون مال و اموال بابام مال منه انگار منتظره پدرش بمیره تاحالا صد بار این حرفو زده اون میتونه منتظر بمونه اما من کاملا برعکسش فکر میکنم و میگم باید تلاش کنی تا برسی تا مزه بده بخدا من پول باد آورده رواصلا دوست ندارم ترجیح میدم دهنم سرویس بشه تا یه ارث تپل گیرم بیاد

ممنونم از تک تکون که همدردی کردید و تا جایی که تونستید راهنمایی کردید‌ واقعا بعضی وقتها جرقه اون تصمیمی که میخوایی بگیری از راهنمایی ها وتجربه های کس دیگه‌ای خورده میشه امیدوارم هممون شاد زندگی کنیم 🌹🙏🏻❤️

😞😞😞واقعا واسش مهم نیست حتی الکی گفتم شیش هفت ماه بیشتر کنار هم نیستیم تا کارای طلاقمون درست بشه ب ...

وقتی براش هیچی مهم نیست خب تو هم برو دیگ عمرخودتو تلف نکن چقدم خونسرده و بیخیال

ممنونم از راهنماییت واقعا شوهر من تکلیفش با خودش هم مشخص نیست و نمیدونه که چی از زندگی میخواد فقط هم ...

از قدیم گفتن باد آورده را باد میبرد

پولی که براش زحمتی کشیده نشده،راحت هم حیف و میل میشه

کلا آدمی که جنم مدیریت زندگی رو نداره،بهش صد میلیارد بدن هم نمیتونه نگه داره،شاید چندسال طول بکشه،اما بازم برمیگرده به سر خونه اول و بی پولی

مدیریت سرمایه تخصص مهمیه

یـــــــــــا جواد الائمـــــــــــه ادرکنـــــــــــی *اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم* .................................................................................................................... قبول ترجمه متون مدیریت و مباحث کارآفرینی................................ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1017083