2777
2789
عنوان

سر دو راهی موندن و جدا شدن موندم کمکم کنید .من تجربه ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 36 پست
نمیشه برید پیش مشاوری چیزی با شوهرت حرف بزنه؟  شاید بهتر باشه یه مدتی بترسونیش از جدایی بلکه ب ...

چندین جلسه تراپی هم رفتیم زوج دمانی هم رفتیم دکتر میگه ریشه در تربیت خانواده داره تحمل کن درست میشه به قرانِ خدا من تاحالا درست شدن توی شوهرم ندیدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خیلی زشته نشستم کنارش یهو زرت بغل جوش و دماغ من واقعا زشت نیست ؟ دستشویی واسه چیه پس؟

زن و شوهرید دیگه دیگه همش نمیشه که رفت بخاطر یه گ. وز دستشویی🤣🤣

لطفا سر به سرم نذارید من لوسم😢😔🥺
چندین جلسه تراپی هم رفتیم زوج دمانی هم رفتیم دکتر میگه ریشه در تربیت خانواده داره تحمل کن درست میشه ...

منم همینه

ده سالع قدمی برنداشته

منم موندم چطور تهدیدش کنم

خسته شدم ازاین بیکار وبی مسئولیتیش.... 

من خواهرم بیست سال به پای همچین آدمی نشت آخر هم درست که نشد معتاد هم شد الان دیگه دیره واسش ولی اگه همون موقع که جوون بود جدا میشد الان با یکی دیگه ازدواج کرده بود.برعکس اون خواهرم شوهرش بیکار و هیچ کاری نکن ،هیچ کاری😔 مثلاً اگه لامپ می‌سوخت نمیشد روش حساب بکشه شیش سال به پاش نشست درست نشد جدا شد یه سال بعد دوباره ازدواج کرد الا ن یه پسر از همسر. دومش آورده خیلی هم راضیه من اگه دختر بودم و همچین همسری داشتم یه روز هم نمی موندم.مثلا کسی که باد معده بده خیلی حرکت رشتیه.ولی ما که نمی‌شناسمش اگه یه خوبیهایی توش میبینی به پاش بمون ولی اگه هیچی نداره ولش کن به امید ارث و میراثش هم نشین اون موقع دیگه پول بدردت نمیخوره.تصمیمیه که خودت باید بگیری اگه اهل موادی سیگاری قرصی چیزی هست که دیگه اصلا نمون.من تجربه دوتا خواهرامو گفتم شاید کمکت کنه تو تصمیم گیری ولی تا جوونی تصمیم درست رو بگیر نزار سنت بیشتر بشه

گاهی ادای رفتن درمی اوری فقط خودت میدانی که چمدانت خالیست وپایت نای رفتن و دلت قصد کندن ندارد.
من خواهرم بیست سال به پای همچین آدمی نشت آخر هم درست که نشد معتاد هم شد الان دیگه دیره واسش ولی اگه ...

بخدا واقعا وقتی میخوام به خوبی هاش فکر کنم میگم تنها خوبیش اینه که میدونم منو دوست داره بعد دوباره به خودم میام که اگه دوستم داره پس چرا واسه رفاه من هیچکاری نمیکنه حتی من حموم میخوام برم باید کتری بذارم اب داغ بشه پول نداره ابگرمکن رو درست کنه بعد خودش بهم میخنده و به مسخره میگه حال میکنی‌هااااا سونا دااااغ بود رفتی ؟ کلا فقط حاضر کرده دوست داره الان مسافر کشی میکنه ظهر به ظهر میره خونه ناهار و استراحت اما من به خودم اجازه نمیدم‌ برم استراحت میگم گرفتاری دارم بدهی دارم یه ساعت بیشتر هم کار کنم یک ساعته 

بخدا واقعا وقتی میخوام به خوبی هاش فکر کنم میگم تنها خوبیش اینه که میدونم منو دوست داره بعد دوباره ب ...

یه چند زگروز بهش سرویس نده ببین هنوز دوست داره مثلاً پول بهش نده با پول خودت غذا نگیر تمام مسئولیتهارو بنداز گردن خودش.منم خواهرم کار می‌کنه خرج خونه رو میده حاظر نیست جدا بشه الان پشیمونم که دیر شده دیگه

گاهی ادای رفتن درمی اوری فقط خودت میدانی که چمدانت خالیست وپایت نای رفتن و دلت قصد کندن ندارد.
منم همینه ده سالع قدمی برنداشته منم موندم چطور تهدیدش کنم خسته شدم ازاین بیکار وبی مسئولیتیش....& ...

بنظرم شوهر من که چیزی واسه از دست دادن نداره و زیاد هم براش مهم نیست نهایتا میخواد سه چهار ماه به گذشته و کارایی که کرد فکر کنه و تمااااام 

ولی نا گفته نماند شانس من یه شانسیه که به محض اینکه جدا شیم این میشه بهترین مرد دنیا 😂😂😂 از شانس تخم مرغی خودم مطمئنم

بستگی به سطح تحملت داره ولی این مشخصاتی که گفتی مرد نیست، خیلی رو مخه من نمیتونم تحملش کنم

خواهرمم حرف شمارو میزنه با اینکه از من کوچیک تره میگه تو جدا نمیشی تا وقتی که خسته بشی اگه الان موندی چون خسته نشدی. 

من خانوادم میگن جدا شو و مستقل زندگی کن ما مالی حمایتت میکنیم من الان فقط دارم حفظ ظاهر میکنم تو فامیل ولی واقعا دلم دیگه به زندگی نیست اما میگم شاید درست بشه 

آیا اگه تو مشکل داشتی اونم همینجوری تحملت میکرد؟

اگه برات ارزش قائل نیست و ارزش موندن نداره ولش کن

مگه چند سال جوونی و میخوای عمر کنی

یک بار بیشتر زندکی نمی‌کنیم

اینی که تو میگی به درد نمیخوره 

اگه دوست داشت مثل خودت برای زندگیش تلاش می‌کرد

وظیفه مرد کار کردن و خرج دادن زندگی هست

خودتو پیر میکنی و آخرشم هیچ

خوبی و بدی هاش رو بزار کفه ترازو و تصمیم بگیر به همه عواقب بعد طلاق فکر کن و اینکه چند سال دیگه اینجوری میتونی تحمل کنی

موفق باشی. 

تهش هیچی نیست باور کن....
خواهرمم حرف شمارو میزنه با اینکه از من کوچیک تره میگه تو جدا نمیشی تا وقتی که خسته بشی اگه الان موند ...

همون حرف خانوادت گوش بده بعدا پشیمون میشی که چرا گوش نکردی اگه بخواد درست بشه بگی می‌خوام جدا شم درست میشه اگ براش مهم نباشه ک نمیشه تو هم برو دنبال زندگیت

خواهرمم حرف شمارو میزنه با اینکه از من کوچیک تره میگه تو جدا نمیشی تا وقتی که خسته بشی اگه الان موند ...

تو ذهنت برای خودت یه تایم تعیین کن مثلا ۶ ماه، بگو تو این ۶ ماه این کارو میکنم ، مثلا پول نده یهش، بهش بگو  بره سرکار و هر چیزی که لازمه، به خودش هم بگو ۶ ماه فرصت میدم که زندگیمونو نجات بدیم شرطامم اینه، اگه درست نشد درخواست طلاق میدم، ب نظرم تو باهاش مدارا می کنی ولی دیگه کافیه کمی هم از در قهر و زور و تهدید وارد شو

این حرف شانس هم من قبول دارم 

گاهی بخدا میگم اگر من بمیرم تمام نواقص دنیا حل میشه 

انگار خدا وند من را برای زجر افریده باشه 

اما بالاخره تهدید برای این مرد موثره 

یعنی چی ابگرمگ ن مدتها خراب باشه و هیچی 

شما فکر کنم خودت مغازه زدی 

بخواهی بری خود پدرت تا مدتی کرایه مغازه و اینا می افته رو دستتت 

بهش بگو و دلخور باش از دستش 

سر موقع کرایه مغازه ات که رسید تمدیدش نکن 

وسایلت را جمع کن 

بهش اطلاع بده و برو 

و سرسخت بمون