2777
2789
عنوان

از دست پسرا😢

171 بازدید | 15 پست

پسرم پنج سال و نیم سن داره

دیروز دیدم یه عروسکیو گرفته دامنشو زده بالا داره لای پاشو نگاه میکنه

اینقدر ناراحت شدم

حتی گریه کردم(نه جلوی خودش)

آخه چرا باید اینکارو کنه؟؟؟

سعی کردم تربیتش خوب باشه

وای خدا 😂🥰 اون فقط کنجکاوه

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کنجکاوی جنسی تو این سن کاملا طبیعی و یه مرحله از تکامله!

اگه سرکوب بشه بچه در آینده دچار عقده و انحراف میشه.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

یه بابایی پسرشو تا ۲۰ و... سالگی برد تو جزیره تک و تنها

بعد اومدن شهر از کنار مدرسه دخترونه رد شدن

پسره گفت بابا اینا چین؟

بابا گفت اینا اردکن 

پسره گفت بابا منم اردک میخوام🤣🤣🤣

پسرا همه همینن

بلوغ چیه؟؟؟ میگم ۵ سالشه

عزیز دلم ای کاش قبل فرزندآوری کمی مطالعه می‌کردید و یا مشاوره می گرفتید که حداقل با مراحل رشد کودک آشنا باشید!

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

عزیز دلم ای کاش قبل فرزندآوری کمی مطالعه می‌کردید و یا مشاوره می گرفتید که حداقل با مراحل رشد کودک آ ...

حالا شما که مطالعه کردید و مشاوره رفتید و دانا هستید راهنمایی بفرمایید!!!🙄

حالا شما که مطالعه کردید و مشاوره رفتید و دانا هستید راهنمایی بفرمایید!!!🙄

دارم بهت میگم طبیعیه! یه مرحله از رشد فکری بچه‌ست!

فقط دعواش نکن یا واکنش نشون نده اگه از این چیزا ازش دیدی. چون بیشتر تحریکش می‌کنه و تو ذهنش به عنوان تابو جا میندازه‌

حتی اگه شروع به کشف خودش کرد یا تو حموم به دستگاه تناسلی خودش جذب شد هم طبیعیه. فقط اگه رفتار غیرعادی ازش دیدی مثلا درباره دستگاه تناسلی بقیه کنجکاوی کرد از مشاور مشورت بگیر. چون من فرزند ندارم و نمی‌دونم حد و حدود نرمال کنجکاوی جنسی دقیقا کجاست.