2777
2789
عنوان

نمیدونم بخندم یا گریه کنم 😂

327 بازدید | 20 پست

اگه بخوام توضیح بدم زیاده ...فقط یه نفری رو دوست دارم و مدتها بود با هم چت میکردیم و هم دانشگاهی و هم رشته ایم ...یه چند روزی هست اوضاع بینمون خیلی جالب نیست مثل قبل ،چند روزه با خودم میگم این از من بدش میاد ولی امروز که دیدمش ،جدی جدی داره به چیزایی که گفتم عمل میکنه 😅اینقدر براش خوشحالم 🥺

اولش فکر کردم داره پسم میزنه ولی خوب گویا چون وقت فکر کردن به هیچ چیزی نداره و فکر کنم درگیریای شخصی داره که هنوز بهم نگفته ...عملا هر چیزی که تمرکزشو از بین میبره فعلا قطعه ارتباطه ،اینم چیزی بود که خودم بهش گفته بودم 🫤🥴نمیدونستم تمرکز یه پسر رو میتونم به هم بریزم 😂 قرار نبود امروز باشم کلاسمون رو ،بهش گفته بودم ،قشنگ میتونست بشینه کنار یه دختری ولی رفت سمت پسرا ،هم ردیفم نشست 😁یه نگاهم بهم انداخت ،به دوستاش گفت من اینجا نمیشینم 😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخ ،ژست نشستن و وقتی جدی داشت درس گوش میداد و مینوشت نکات رو که رصد کردم دلم هزار بار رفت ،آخه پسر تو از کی اینجوری شدی بخشی از زندگیم ...

حالا مثلا تک تک کارایی که قرار بود انجام بدم رو داره اونم انجام میده ولی خودم چند روزه بیخیال شدم ،دیدمش انگیزه گرفتم ...فکر کنم جدی جدی تا سال دیگه باید بچسبم به درسام و میچسبه به درساش ...

ولی همینکه فهمیدم داره به حرفام عمل میکنه یه دنیا برام ارزش داشت ...میخواد خوشحال بشه ،میخواد خوشحالم کنه ...

مثل پسرای امروزی نیست ،خیلی کلاسیک طور رفتار میکنه ،مردونگی از حرکاتش میباره ،یه کت و شلوار کم داره تا بگم درست مثل مردای کلاسیک دهه های قبله ...

و منی که قشنگ برعکس اونم ،مثل بچه هام با اینکه ازش بزرگترم 🥴باز خوبه پیش هم که هستیم معلوم نیست من بزرگترم ولی پیشش خجالت میکشم گاهی که اینقدر بچه ام و حرکات و رفتارام بچگونه ست 

عاشقی بد دردیه ، خوشحالم اون مراحل مزخرف رو گذروندم

اره واقعا ...

بار برای من انگیزه ست که درسمو بخونم ،یه کمی کسل بودم چند روز تا اینکه دیدمش و فهمیدم ماجرا چیه ..‌.

چون بعضی پیامای آخرمون رسما شبیه دعوا بود از طرف من به خصوص ...اون که آرومه حتی دعواهاش 

اوخی😂🥹ترم چندی؟ منکه حتی کلاسارو هم دیگ شرکت نمیکنم خوبه انگیزه شدین برا هم

تو هم دانشجو پزشکی ای ؟🥺

ترم دو و چهار ،البته من بزرگترم ازش ،چون پشت کنکوری بودم زیاد 😁آره شب امتحان دستگاه غددش بیدار بودم و انگیزه میدادم بخونه و فرداشم همو دیدیم 😂

تو هم دانشجو پزشکی ای ؟🥺 ترم دو و چهار ،البته من بزرگترم ازش ،چون پشت کنکوری بودم زیاد 😁آره شب ام ...

منم اره ترم ۷ ام

چ خوبه اینجوری😍همیشه فک میکردم پسرای پزشکی گاون😂با توجه به همکلاسیای خودم

موفق باشی عزیزم

😍🫀
منم اره ترم ۷ ام چ خوبه اینجوری😍همیشه فک میکردم پسرای پزشکی گاون😂با توجه به همکلاسیای خودم موفق ...

فکر کنم متولد ۸۰ ای ؟هم سن منی 😅

اره گاون بیشترشون 😂 اصلا هم کلاسیای خودم که داغون انور داغون ،ایشونم اتفاقی پیدا کردم 😁😅البته ایشونم یه میزانیشو نشون داد ولی متوجه شدم برای درسی بود 😂اکمده پیامای خودمو برای خودم میفرسته 😁خیر سرم میخواستم ناز کنم براش اون جدی گرفته و واقعا میخونه ...فکر نمیکردم اینقدر تاثیر بذارم روش 

اره ،اگه با هم باشیم بهتره به نظرم باز ولی از اونجایی که مشخصا آدم منطقی ای هستش و فعلا درگیر علوم پایه و ...هست از زیر همه چی داره فرار میکنه چون من اینجوری بهش گفته بودم 🤦🏻‍♀️😂