2777
2789

که باید ها و نباید های تغذیه رو بهم بگه و سبک درست تغذیه رو آموزش بده البته با کاهش وزن ،شما از کدوم برنامه نتیجه گرفتید ؟

💚🍀...گاهى وقتها معجزه همون آدمهاى خوش قلبى هستن كه اتفاقى سر راهتون قرار ميگيرن💚  ️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کرفس  فقط اگه زیر ۱۸ سالته یادت باشه سنتو بالای ۱۸ بزنی

نصب کردم اما باید برنامه بخرم متاسفانه  بچه ها نصب کردن و برنامه رایگانش تموم شده 

💚🍀...گاهى وقتها معجزه همون آدمهاى خوش قلبى هستن كه اتفاقى سر راهتون قرار ميگيرن💚  ️
برو تو نت بنویس ورزش هوازی شدید چربیسوزی  فیلمای خیلی خوبی میاره  یه برنامه ای هم ...

ممنون اگه ورزش ها زمان مشخص در روز نباشه تاثیر داره ؟

من با زیره ماهی ۲ کیلو کم میکنم

باید برنامه بخری یا رایگان هستش ؟ورزش هم داره ؟

ممنون اگه ورزش ها زمان مشخص در روز نباشه تاثیر داره ؟

این ورزشا هوازی ان ینی باعث میشه عرق کنی و چربی بسوزی 

اگه هر روز به مدت مشخص ورزش کنی مثلا از روزی میم ساعت شروع کنی برسونی به روزی ۲ ساعت به شدت وزنت میاد پایین 

تایممش هم بهتره مثلا ساعت ۴ عصر باشه یا یه تایم مشخص دیگه 

به این خاطر که انگار واقعا میری باشگاه و این روتین هر روز حفظ میشه 

ولی اگه هر وقت حال نداشتی ول کنی و ورزش نکنی نه راستش بدرد نمیخوره 

باید برنامه بخری یا رایگان هستش ؟ورزش هم داره ؟

ورزش نداره برنامه کالری شماری هس رایگانه بعضی آیتم هاش بستس که میتونی با کالری‌های برابر جایگزین کنی مثلا جای قورمه سبزی بزنی قورمه سبزی مرغ که باز هس

دعا کنین تو این روزای پربرکت که روزای سخت بیماری کوچولوم دیگه برنگرده التماس دعا