2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مخصوص پوست چرب پرودرما دارم بژ روشن. یه خوبیایی داره یه بدیایی. مثلا رنگش روشنه که به پوست روشن من میخوره. باهاش جوش نمیزنم. اما وقتی میزنی اگه یکم دیر فیدش کنی اصلا یه وضعی میشه. ینی تا میذاری رو پوست باید خوب و سریع ماساژ بدی که رو پوست حالا گچ و دون دونی نشه. ولی در کل تو برندای ایرانی من ازش راضی ام. چند بار بزنی قلقش دستت میاد

من مخصوص پوست چرب پرودرما دارم بژ روشن. یه خوبیایی داره یه بدیایی. مثلا رنگش روشنه که به پوست روشن م ...

میخواستم بدون رنگش رو بخرم .اونی که مرطوب کننده داره ولی نوشته مثل زینک اکساید هست .دودل شدم میگم برم درمالیفت رنگی بخرم 

[QUOTE=329564158]در حد زینک اکساید نمیماسه اما خب یکم رد سفیدی میذاره[/QUOTE .این رد سفیدی یعنی چی . ...

ببین رد سفیدی مال رنگ بژ روشنش یکم رو پوست موادش میمونه کامل جذب نمیشه البته جزییه نه در حد زینک اکساید ینی در حدی بود که من پشیمون نبودم از خریدش اما بعضیاشون دیدی کامل جذب و یکنواخت میشه؟این اینجوری نبود به نظرم. اما در کل جزییه رد سفیدیش. چون پرسیدی مثه زینکه گفتم شاید میخوای هیچ سفیدی به جا نذاره واسه همین گفتم یکم میذاره اما اصلا با زینک قابل مقایسه نیست. البته بدون رنگشو نداشتم نمیدونم. اما الان بدون رنگ ژیناژنو دارم هیچ گونه رد سفیدی نمیذاره سریع و کامل جذب میشه. ینی خودم اگه بدون رنگ بخوام بگیرم بین پرودرما و ژیناژن فلوییدی ژیناژن میگیرم قیمتاشم یکم متفاوته زیاد نه