2777
2789
عنوان

زنگ زد بهم ... کسایی که دیروز تو تاپیک بودن و ترکید بیاین لطفااا

| مشاهده متن کامل بحث + 2827 بازدید | 117 پست
الان این فامیل هستش آبروم نرفته پیش خانواده اش ؟ 

اگه چیزی گفتن تو مو به مو حرفای پسرشونو تحویلشون بده بگو شما جای من بودین چیکار میکردین؟

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جواباش محترمانه و منطقی نیست. نمیدونم چقدر اخلاف سنی دارید ولی خیلی نگاهش از بالا به پایین هست. شما ...

۱۰ سال اختلاف سنی داریم 

دیروز باهاش رفتم بیرون اول از همه به زور باهام دست دادش 

بعدش راجب پوشش صحبت کردیم گفتش من چادری نمیخوام و دوس دارم شیک پوش باشه زنم در حالی ک من چادریم 

بعد گفتش من مزاجم گرمه و باید نیازم برآورده بشه و نشه خطرناک میشه گفتم یعنی چی خطرناک یعنی خیانت هیچی نگفتش بعد هم پا شدم اومدم .امروزم اینطوری زنگ زد و اینطوری شدش .

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
خیلییی  دیروز نمیدونم بودین تو تاپیک یا نه ؟

آره بودم

دیروزم قاطی کردم از حرفاش😡😡😡

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

اگه چیزی گفتن تو مو به مو حرفای پسرشونو تحویلشون بده بگو شما جای من بودین چیکار میکردین؟

باشه براشون میگم  اگه مادرش چیزی گفتش 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
آره بودم دیروزم قاطی کردم از حرفاش😡😡😡

خیلیییی پررو هستشششش وای خدا این آدم الان اینطوریه زنش شم چیکار میکنه 

اسی من تاپیک قبلی نبودم و نمیدونم چیه ولی ای آقا میگه نه چادر مشکلی نداره اتفاقا بعد ازدواج برات روز خوش نمیزاره برای اعتقاد و پوششت این فقط اینجور میگه تا تو نرم بشی اینجور مردا رو خوب میشناسم یه موزیایی ان که نگو بعد چرا گزاشتی دستتو بگیره ؟

چیا گقته بود مگه تو اینجوری ریختی بهم؟

Don't half ass it💯
خیلیییی پررو هستشششش وای خدا این آدم الان اینطوریه زنش شم چیکار میکنه 

وای خدا اصن حس میکنم پسر نرمال تو جامعه وجود نداره حس میکنم همشون بخاطر...آدمو میخوان

اسی من تاپیک قبلی نبودم و نمیدونم چیه ولی ای آقا میگه نه چادر مشکلی نداره اتفاقا بعد ازدواج برات روز ...

گداشتم یکم بالا تر چیا گفته بودش 

رفتیم نشستم رو صندلی بعدش گفتش دست بده من ندادم باز گفتش من ندیدم خودش به زور دستمو کشید . 

منم بهش گفتم تو حتی حاظر نیستی یه معذرت خواهی کوچولو کنی بابت رفتار زشتت ، خب اینا به کنار کلی حرف د ...

اه عنتر برقی😑😂😂

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

اسی به مامانت ماجرای اون روز و توضیح دادی؟ 

کامل همشو گفتم ... بعد گفتش که خب چیزی نگفته مرد هستش باید راجب نیازش صحبت کنه . وای مامانم منو دیوونه میکنه ولی به بابام نگفتم اگه بگم میکشتش

اسی این آدم سم خالصه خواهش میکنم جواب رد بده

من دیروز جواب رد دادم 

مثل چی اومده باز بهم پیام داده خوبی خانوم کوچولو 

وای بخدا خیلییی مشکل داره مریضه