2777
2789
عنوان

زنگ زد بهم ... کسایی که دیروز تو تاپیک بودن و ترکید بیاین لطفااا

| مشاهده متن کامل بحث + 2827 بازدید | 117 پست
باشه بهش میگم عزیز ممنونم 

دوست عزیز شما فامیل هستین و بعداً حتما بازم همدیگرو میبینین اگه جوابتون قطعی منفی خیلی محترمانه صحبت کنی بهتره ،هرچند من حس میکنم ته دلتون ازش بدتون‌نیومده فقط مردد هستین 

حال خوب یعنی💞خدا کنارته وتو دلگرمی به بودنش💞💜عاشقتم خدا 💜
 دوست عزیز شما فامیل هستین و بعداً حتما بازم همدیگرو میبینین اگه جوابتون قطعی منفی خیلی محترمان ...

دوس داشتم باهاش حرف بزنم بیشتر آشنا شم و اگه اخلاقش اوکی بود بله رو بگم ولی از وقتی ک اخلاقش رو دیدم واقعا گیج شدم 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین خانم.  مردها ی الان خیلی زبان بازند.   دقیقا می دونند قلق دخترها چیه!  

دقیقا همون جمله مواظب خودت باش. یا تکه کلام خانم کوچولو و پیگیریش و عصبانی نشدنش همه قلق دختررها ست. 

اون بلده چطور وابسته ات کنه.  کاش تاپیک دیروزت بود می تونستی بخونی و ببینی چطور 

با چند تا پیام تغییرت داده 

۲۸ سالشه پرستاره و مدیر آموزشگاه رانندگی باباش  دیروز خیلی بد باهام رفتار کرد یا وقتی زنگ زد ا ...

خیر سرش تحصیلکردس پس باز نتیجه میگیریم تحصیلات به تنهایی نمیتونه شعور و فهم بیاره

Don't half ass it💯
ببین خانم.  مردها ی الان خیلی زبان بازند.   دقیقا می دونند قلق دخترها چیه!   دقیقا ه ...

سلام مممنون از نظرتون و وقتی که گذاشتین 

درست میگین کاملا سعی میکنم خام حرفاش نشم دیگه هم باهاش صحبت نمیکنم اگه خیلی اصرار کرد میگم که پیش مشاور بریم صحبت کنیم بهتره 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
خیر سرش تحصیلکردس پس باز نتیجه میگیریم تحصیلات به تنهایی نمیتونه شعور و فهم بیاره

دقیقااا

سلامعليكم

عزيزم من جداي از شوخي هاي ديروز بهت جواب بدم

اينجا بعضيا از روي عكس ميخان نظر بدن بهت

ولي واقعيتش اين هست ك از روي عكس نميشه تشخيص داد ك

ايشون با شما اختلاف سني داره اما سن خودشم كمه ٢٧ يا نهايت ٢٨ اونقدرا نيست ك تجربه زيادي داشته باشه و من فكر ميكنم اولين بار هست ك با كسي در مورد ازدواج صحبت كرده و تجربه خاصي نداره اما احتمالا دوست دختر داشته 

الانم از اينكه بهش حواب منفي دادي ناراحت شده يعني فكرشو نميكرده و انتظارشو نداشته

اگه غريبه بود تا همينجا كافي بود و بهت ميگفتم برو سر درس و مشقت و اشنايي رو ادامه نده 

اما چون فاميل هستيد يكم محترمانه  تر برخورد كن

بهش بگو كنكور داري و در مورد اينكه فكر ميكردي ميتوني كنكور و ازدواج رو باهم پيش ببري اشتباه پيش بيني كردي و الان اولويتت كنكورهست و تا اون زمان نميخاي حتي يك پيام ساده هم بهت بده

ولي تابستون اگه خواست بياد يكبار ديگه صحبت كنيد ببيني اون موقع نظرت چيه

فقط اينكه اون جوابش خوب نبود و اين نشون دهنده خط فكريش هست ك عدم تامين ممكنه ب خيانت منتهي بشه

شايد هرگز اينكار رو هم نكنه اما ادم بايد شعور داشته باشه ك طرف مقابلش رو دل نگران نكنه و بهش احساس بد نده 

خيلي ها ميرن خيانت هم ميكنن اما هيچوقت اينجوري حرف نميزنن اتفاقا ي جوري حرف ميزنن زنشون بهشون اعتماد مطلق داره نميگم كارشون درسته 

ولي همين حرف اقا نشون دهنده بي تجربگيش هست و درك كافي  از زندگي مشترك نداره

سلامعليكم عزيزم من جداي از شوخي هاي ديروز بهت جواب بدم اينجا بعضيا از روي عكس ميخان نظر بدن بهت و ...

سلام عزیز دلم 

ممنونم که وقت گذاشتین و همه رو خیلی قشنگ برام تفسیر کردین واقعا از دو راهی درم آوردی درست میگید حرفاتون کاملا خداخیرتون بده ‌. 

باشه پس همین کار رو میکنم اگه باز اصرار کرد میگم آلان اولویت درسم هستش اگه میخواین آشنا شیم پس بهتره موکول کنید ۴ ماه دیگه که درسم تموم شه . 

بعد راجب اون حرفش من الان با مامانم داشتم حرف میزدم بعد دیدم مامانم چقدر تعریف از خیانت بابای همین آقا میکنه آدمای خیلی خوبی هستن و محترمن ولی اینطوری که مامانم گفتش خیلی خیانت های بدی کرده جوری ک حتی اکثر افراد هم میدونن نمیدونم شاید بخاطر همین این طرز فکر رو داره چون با پدری بزرگ شده که خیانت کرده حالا توجیح اش هم این بوده زنش کافی نبوده براش و اینم یاد گرفته ازش . 

بازم ممنونم 

سلام عزیز دلم  ممنونم که وقت گذاشتین و همه رو خیلی قشنگ برام تفسیر کردین واقعا از دو راهی درم ...

عزیزم شاید اینکه شما همین اول متوجه اخلاق ایشون شدید و خودشو نشون داده کار خدا بوده که جلوتر نرید وگرنه میتونسته برای شما نقش بازی کنه و شما بعدا که کار از کار گذشت متوجه بشین

منم دقیقا یه همچین اتفاقی برام افتاد یکی از خواستگارام که اشنا بود ولی تا حالا همدیگه رو ندیده بودیم وقتی خواستیم بریم تو اتاق حرف بزنیم قشنگ جلو خانواده هامون و اون همه بزرگ تر در اتاق رو بست و من اصلا از این کارش خوشم نیومد ظاهرشم که خیلی جلف بود حالا منم چادری و محفوظ به حیا اینقدر خجالت کشیدم، ردش کردم رفت.

💒👪
عزیزم شاید اینکه شما همین اول متوجه اخلاق ایشون شدید و خودشو نشون داده کار خدا بوده که جلوتر نرید وگ ...

بله درسته خیلی ممنونم از وقتی ک گذاشتین و حرفاتون ... واقعا این رفتارش گیج کرده 

سلام عزیز دلم  ممنونم که وقت گذاشتین و همه رو خیلی قشنگ برام تفسیر کردین واقعا از دو راهی درم ...

قربونت عزيزم

توي انتخاب همسر سعي كن كسي انتخاب كني ك پدر درست حسابي داشته باشه پدري ك دنبال اعتياد و دست بزن و فحاشي و خيانت و مال حروم باشه الگوي غلطي برا بچش هست و كمتر پسري هست بتونه خودشو جدا كنه از راه پدر.. نه ك نيست ولي كم هست و بايد ب شناخت  برسي.. 

دخترا ميتونن شخصيت خود ساخته تري داشته باشن و متفاوت از خانواده بشن ولي پسرا كمتر اين ويژگي رو دارن و دنبال الگوي اماده هستن

قربونت عزيزم توي انتخاب همسر سعي كن كسي انتخاب كني ك پدر درست حسابي داشته باشه پدري ك دنبال اعتياد ...

بله کاملا درست میگین اینم یکم شبیه پدرشه اخلاقش 

پدرش آدم خوبیه  تو مردم تقریبا ولی چشماش هیز میره و خیانت کار هستش