2777
2789
عنوان

به اون چیزی که هیچ کسی ازش خبر نداره اعتراف کن

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 38 پست

نمازم قضا شده😭

همه فکر میکنن خییلی دوسشون دارم 

ولی اگه هرکی هم از زندگیم بره ناراحت نمیشم

۲۲۰هزار پول دارم

لایک نکید لوطفا. از دلان عالم هر که را دیدم غمی دارد ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد...         زیبا امد زیبا شوی... درجام می مینا شوی... طوفان که سهله دریا شوی دیگر نمیخواهم تو را... املام بیثطه... با غرور میگم تاجی ام💙🔥

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابام کارتم شارژ نمیکنههههههههههههههه

اگه روزی پسردار شدم اسمش میزارم کــوروش 😍به همون  اقتدار به همون بزرگی به همون عظمت❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥                  هـــرگــزنـخواب کــوروش     ای مهر آریایی   بـــی نــام تــو    وطــــن نــیـز    نـــام و نـــشـان نــدارد. 

از درون خیلی ناراحتم و با خیلی چیزا تو ذهنم دست و پنجه نرم میکنم .اضطرابم زندگی مو مختل کرده و کسی از عمق این داستان خبر نداره

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

چقد تو باحالی😂

خودت باحالی🥺🥺🥺

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

🧐😅

🥺❤️

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

این که دلم خونه از دست شوهرم و فقط آبرو داری می کنم و صدا م در نیومده تا حالا ...جوری که هر اتفاقی براش بیفته دلم نمی سوزه ...نشون به اون نشونی که چند وقته پیش یکی از اقوامش می خواست با چاقو بزنتش و من ذره ای ناراحت نشدم...

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید، بنویسید که اندوه بشر بسیار است ...ناگهان چه زود،دیر میشود.

حس میکنم زندگیم رو باختم و دارم اشتباه میکنم و از همه جا نا امیدم و دیگه همه چیز تموم شد ولی به روی خودم نمیارم 

دست از طلب ندارم تا کام من برآیدیا تن رسد به جانان یا جان ز تن برآید😏😬💪
منم😔 ظاهر شاد  درونم نابود نابود نابود

بیا بغلم🫂

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

کاش واقعا کسی بود بغلم کنه. از دردام بگم و اشک بریزیم. و بعد با خیال راحت بخابم ... انصافاا تنها بو ...

الهی عزيزم. از راه دور بغلت میکنم .

گاهی آدما بیشتر آدمو تنها میکنن .

سعی کن افکارت و روی کاغذ بنویسی ، اوایل سخته بعدش سبک میشی .اگه میتونی از روانشناس کمک بگیر،  من پولی دستم بیاد حتما میرم کمک میگیرم 

الهی عزيزم. از راه دور بغلت میکنم . گاهی آدما بیشتر آدمو تنها میکنن . سعی کن افکارت و روی کاغذ بنو ...

بله عزیزم نامه می نوشتم قبلا و مینداختم به اب روان. 

مثلا برای امام زمان یا حضرت علی....

الانم یاداوری کردید باید بنویسم...❤

عزیزم ان شاءالله اینقد پول و برکت بیاد زندگیتون و برید سفر و خوشی که دیگه نیاز به روانشناس نداشته باشید