2777
2789

ماشینمون رو دزد برده چند روزه اوضاع خونه بهم ریخته

شب عیدی برای هیچکس این اتفاق نیفته خیلی سخته

هرکی میتونه حمد بخونه برای پیدا شدنش

اگر حس ششمی هم هست بیاد بگه کی پیدا میشه یا اگر میشناسید تگ کنید

دیگه نمیدونم چیکار کنم

ممنونم🌹

🔴❌️لایک نکنیددددد❌️🔴

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حمد خوندم الهی که بحق رسول الله بزودی دلتون شاد بشه 🤲

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
حمد خوندم الهی که بحق رسول الله بزودی دلتون شاد بشه 🤲 اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

ممنون عزیزم منم برای حاجت دل شما حمد میخونم و صلوات میفرستم

🔴❌️لایک نکنیددددد❌️🔴

ممنون عزیزم منم برای حاجت دل شما حمد میخونم و صلوات میفرستم

ممنون از لطفت دوست خوبم 🙏🏻

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
خب میگی حس ششم بیاد بگه خنده داره  ولی بجای دعا و حس ششم و خرافات برید دوربین ها رو کنترول کنی ...

به نظر شما اینکارو نکردیم

ممنون از اینکه تو تاپیک شرکت کردی واقعا احتیاج داشتم یکی بیاد اینجوری دلگرمی بده

🔴❌️لایک نکنیددددد❌️🔴

ان شالله که پیدا میشه. یکی میگفت یه دعایی هست برای گمشده. اونو بخون میگن خیلی معتبره‌ 

. نذر کنید مثلا نذر کنید بگین یا امام زمان ماشینم پیدا شه. چند تا مسافر صلواتی میبرم با ماشینم.‌حالا مدل ماشین فرقی نمیکنه میشه مسافر صلواتی برد باهر ماشینی و بعدش بکین برای ظهور اقا یه صلوات بفرستن . ان شالله که همین فردا پس فردا تاپیک بزنی پیدا شده ماشینتون

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃