فریااااااااااااد مدیر استارتر عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 418 عنوان خانمایی که اهل آرایش هستن میشه لطفا سوالم جواب بدید 74 بازدید | 7 پست من میخوام یه عکس برای یه کار خیلی مهم بگیرمو اینکه گودی دور چشم دارم چه کرم یا ماسکی استفاده کنم که لحظه ای گودی دور چشمم بره و تیرگی زیرش هم روشن تر بشه فقط میخوام عکسم خوب بشه 1402/12/05 | 15:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مستانه__ عضویت: 1402/11/11 تعداد پست: 2913 کانسیلر رنگ پوستت بزن چون عاقبت کار جهان نیستی است/ انگار ک نیستی چو هستی خوش باش
فریااااااااااااد مدیر استارتر عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 418 و اینکه ژستم چجوری باشه یه نفر میگفت صورتت کج بگیر تا عکست خوب بشه ولی اینجوری که بد میشه عکس
atefehrad عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 4134 کانسیلر رنگ پوست بزن بعدش یکم پودر فیکس یا پنکک عکسم ک تمام رخ خوشگله برای روح مادرم صلوات بفرس ممنونم 🖤
فریااااااااااااد مدیر استارتر عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 418 کانسیلر رنگ پوستت بزن کرم دور چشم که تاثیری نداره باید طولانی مدت استفاده میکردم ولی عکس باید دوشنبه بگیرم یعنی میخوام یه جوری آرایش کنم که این تیرگی رفع شه کانسیلر به نظرتون اوکیه؟
مستانه__ عضویت: 1402/11/11 تعداد پست: 2913 کرم دور چشم که تاثیری نداره باید طولانی مدت استفاده میکردم ولی عکس باید دوشنبه بگیرم ی ... اره کامسیلر اوکی فقط رنگ مناسب بزن ک زیر چشتت مهتابی نشه دور چشم کلینک هم اوکیه تا ی حد کوچیکی همون لحظه اکی میکنه قیمتش بالای دو تومنه فک میکنم چون عاقبت کار جهان نیستی است/ انگار ک نیستی چو هستی خوش باش
مستانه__ عضویت: 1402/11/11 تعداد پست: 2913 و اینکه ژستم چجوری باشه یه نفر میگفت صورتت کج بگیر تا عکست خوب بشه ولی اینجوری که بد م ... صورتت کجنه عزیزم گردنت به سمت راست کج کنهکلا گردن خیلی لونده چون عاقبت کار جهان نیستی است/ انگار ک نیستی چو هستی خوش باش
nzmah عضویت: 1402/05/13 تعداد پست: 2175 پرایمر بزن بعد کانسیلر و کرم پودر و پودر فیکس بزن هم آرایش بهم نمیریزه و پوستت صاف میشه و گودی زیر چشمت میره برا عکس ،سرتم بالا بگیر