2777
2789

شما هم وسواس بی بی چک دارید؟؟😂

تو این مدت ۴ بار بی بی چک زدم ببینم هنوز باردارم یا نه...

حتی نمیدونم هفته م طبق سونو چقدره

ولی طبق پریودی ۵ هفته و ۶ روزه

اولین نوبت دکترم ک خودشم سونو میکنه ۱۴ ام میشه

و من خیلی شادم😅😅😅😅😅

هر ۵ روز بتا هم میدم که خیالم از روندش راحت باشه

اولی ۳۳۰

دومی ۱۷۴۸

سومی رو نمیدونم فعلا غروب جواب میگیرم😜

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مبارکه..

رفیق من عقده بعد وسواس بارداری داره هرماه پریود میشه میگه وای حاملم میگم مگه پریود نشدی میگه بلییی ولی باز حاملم مجبورم میکنه باهاش برم بیبی بزنه تازه یکم اروم میشه😂😂

عزیزمم مبارکه ❤

ایشالله با لب و دل خندون و شاد بغلش بگیری🥲❤

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...

مبارکه عزیزم انشالله قدمش پر خیر و برکت باشه براتون🥰

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست

من تازه شروع به اقدام کرده بودم شنیده بودم یکی دوسال طول میکشه به نتیجه برسیم. ماه دوم پریودم عقب افتاد گفتم بذار بی بی چک استفاده کنم ببینم اصلا چجوریه.  کنجکاو بودم، دوربین گوشی رو روشن کردم از اولش فیلم گرفتم ببینم بی بی چک چجوری کار میکنه.خط که میافتاد میگفتم چه جالب.  بعد یهو دیدم دوتا خط شد.  هی یه نگاه به بی بی چک مینداختم یه نگاه به دستورالعمل رو بستش که نشون میداد کدوم مثبته کدوم منفی. الان هفته ششمم 😅

✍🏻هرچی که بوده و هست با یک رویا شروع شده💜