2777
2789

یه دختر یه ساله دارم که اصلا خوشش ازم نمیاد چنان ذوقی برا پدرش و خونواده پدرش داره اما من از کنارشم رد میشم جیغ میزنه و میگه بلو (یعنی برو )

هرروزم مجبورم خونواده شوهرمو ببینم چون طبقه زیرشونم هرروز یا میان خونم یا دعوتمون میکنن اگه هم نرم پشت سرم تو فامیل غیبت میکنه که اره میخواد پسرمو نوه مو ازمون دور کنه

حالا دخترم اینقد وابستشون شده که یک دقیقه میاد پیش من فقط جیغ بنفش میزنه ....اینقد دلم گرفته همش با خودم میگم این همه زحمت کشیدم اونوقت اینجوری....

الانم خونه مادر شوهرم ابنا بودم هر کاری کردم دخترم نیومد و جیغ میزد و متو کتک میزد میگفت بلو بلو اونام هرهر کرکر میخندیدن و تشویقش میکردن منم بزور خودمو نگع داشتم تنهایی اومدم خونه خودم و فقط دارم اشک میریزم 🤧 خیلی زورم میاد دخترم دوسم نداره به کنار خونواده شوهرم خیلی از این موضوع لذت میبرن و منو مسخره میکنن باعث شدن دخترم از جلو چشمم بیوفته ....دیروزم شوهرم برگشته مبگه لابد میزنیش که اینقد از تو بدش میاد مگه میشه بچه اینقد از مادرش متنفر باشه....منم اینقد گریه کردم دارم غش میکنم....

الانم دخترم خونه اوناس دیگه دوسش ندارم میخوام دیگه بزارم همونا بزرگش کنن بیارنش برام میگم تا چند روز بزارین پیش شما بمونه چون واقعا خونواده شوهرم دخترمو از جلو چشمام انداختن منم دیگه دوسش ندارم متقابلا ....به نظرتون کار خوبی میکنم بگم دیگه پیش خودتون نگهش دارین ؟

انسانهای ضعیف: انتقام میگیرند..... انسانهای قوی:می‌بخشند..... انسانهای باهوش :نادیده می‌گیرند....من‌:فوش میدم.... 😐🤣

من وقتی پسراولم به دنیا اومد طبقه بالای پدرشوهرم بودم هررررچقد میگفتن بچه رو ببریم یا بیار بیشتر از یه بار تو هفته نمیبردم یه مدت بدگویی کردن به جایی نرسیدن 

بنظرم دخترتو بیار نذار بره خودتم نرو بذارسرت هرچی میگن بگن

مامانِ کارِن هاکان نیکان❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از فرصت استفاده کن به خودت و کارای شخصیت برس . به وقتش میاد آویزونتم میشه 

هیچوقت نیومده ...دلم برا خودم میسوزه این همه زحمت شو کشیدم ولی انکار نه انگار بچه منه ....

انسانهای ضعیف: انتقام میگیرند..... انسانهای قوی:می‌بخشند..... انسانهای باهوش :نادیده می‌گیرند....من‌:فوش میدم.... 😐🤣

وا نه 

بیارش خونه و حتی اگه دور از جون گریه کرد تا بیهوش شد نذار بره 

براش تایم تایین کنید 

سر یه ساعت خاص با خودتون میره با خودتونم میاد 

هرگزم اجازه نده حتی از شوخی دست روتون بلند کنه.

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.

نه خودت نه شوهرت هبچ درکی از بچه و رفتاراش ندارید

اون اینقدر کوچیکه که اصلا دوست داشتن براش مفهمومی نداره

صرفا اینقدر بردیس پیش اونا ک وابستشون شده فک میکنه مراقبای اصلیش اونان!!

جای اینکه زندگیتو اصلاح کنی میگی بچمو میزارم همونجا؟

به چشم پرستار بچه ببینشون هروقت کار داری بذار پیششون باشه راحت بگیر بخواب برو بیرون برو باشگاه و کلاس اون موقع دو دستی میارن تقدیمت میکنن 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

هرجا بازی و نحبت باشه و خوش بگذره بچه اونجا کشیده میشه چون بچه هاتوزمان حال زنذگی میکنن 

این سری اومد یکم باهاش بازی کن ببین چفدر تغییر میکنه

به کوچکی گناه نگاه نکن بنگرچه کسی را نافرمانی میکنی...
من وقتی پسراولم به دنیا اومد طبقه بالای پدرشوهرم بودم هررررچقد میگفتن بچه رو ببریم یا بیار بیشتر از ...

بخدا یه مدت نمیرفتم ابرو برام نذاشته بودن هرکدوم از فامیلا منو میپیدن میگفتن مادرسوعرت شاکیه چرا نمیری خونشون

اشتباه میکنی بچت رو بیار و ارتباطت رو کم کن بچه توی این سن فقط محبت و بازی رو دوس داره حتما از اونا دریافت میکنه بیارش خونه باهاش بازی کن محبت کن وابستت میشه نذار زیادی به اونا بچسبه

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔