2777
2789

من میخوام استراحت کنم غذا هم از شب قبل درست میکنم صبحا میاد بفنا میده منو 

چندبارم هی خودمو خسته و بیجون نشون دادم

اخه کمکم هم نمیکنه مثلا بگید کمک میکنه

جلوش باید بشینم و نمیتونم استراحت کنم طبقه پایین ما زندگی میکنن

بنظرتون بعد این اوضاع راهکار بدین چیکار کنم اذیت نشم؟ که همش نیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

میخاد نوه اش شبیه خودشون بشه نگاهش کنی تأثیر بزارع🤣

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

خدا بهت صبر بده ب شوهرت بگو ب مامانش بگه خانمم باید استراحت کنه لازم نیست هرروز بری خونه ما 

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم موقع بچه داری چقدر به مشکل خوردید ؟ 

کلا تو این 4 سال که 2 تا بچم بدنیا اومدن پشت هم این زن منو دیونه کرده کلا توهم میزنه و جیغ و داد میکنه میاد در خونه مارو میکوبه باور کن دیشب ساعت 3 با هوار هوار این از خواب بیدار شدم تا الان بیدارم