2777
2789
عنوان

وقتی خیلی عصبی هستین😖

560 بازدید | 51 پست

چیکار میکنید؟

خیلی از رفتار شوهرم عصبی شدم 

حالم خراب شد

کلی گریه کردم

شما باشید چیکار میکنید؟😖😖😤😤😭😭

اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚💚

چیزی نگو ک پشیمون شی فقط

نه که خیلی خوش گذشت قراره جهنمم بریم 🚶‍♀️زندگی من انقدر پرایوته که اگه چیزی راجبم بفهمی میدونم دقیقا کی و کجا بهت گفته :)...ببخش تا روح پاک و ارومی داشته باشی نزار سیاهی دنیا روی قلبت لکه بندازه ..کاربری پنجممه 😑🤦‍♀️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خندم میگیره😂😂

دوش میگیرم بعدش میخوابم

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

موقع عصبانیت فقط مراقب حرفایی که میگین باشین

بعدش پشیمونی هست

یا زهرا.صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا(س) اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُک( یا مَوْلاتى یا فاطِمَهُ اَغیثینی  )   ای که روزی دو عالم همه از چادر توست ، مهرت اجازه داد که مادر بخوانمت          دلی   شکسته تر از من، در آن زمانه نبوددر این زمان دل فرزند من شکسته تر است . اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج

اولامثل تومیشدم

الان صبرمیکنم ایشون آروم بشن وچندروزبگذره

بعدبه حسابشون میرسم😍😍😘😘😘😘😘

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
موقع عصبانیت فقط مراقب حرفایی که میگین باشین  بعدش پشیمونی هست

فقط گفتم خدا یه کاری کنه 

تو رو ازم بگیره

دیگه نداشته باشمت😤

اونم گف باشه بعد نگی خدا غلط کردم شوهرمو برگردون😬

همه چیزو به مسخره میگیره میخنده منو بیشتر عصبی میکنه😫

اولامثل تومیشدم الان صبرمیکنم ایشون آروم بشن وچندروزبگذره بعدبه حسابشون میرسم😍😍😘😘😘😘😘

مثلا چیکار میکنی

یاد بده منم به حسابش برسم🤨😤

خدایی چطور وقتی عصبی هستی خندت میگیره😞😫

خنده عصبی

وقتایی ک ناراحت هستم هم خندم میگیره

امروز با دوست پسرم داشتیم حرف میزدیم

اون ناراحت شده بود از دستم خیلی جدی داشت حرف می‌زد من میخندیدم بیشتر ناراحت شد بهش بر خورد

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!