2777
2789

پنج ماه پیش قبل زایمانم یه خانمی اومد برام تمیز کرد....الانم میخوام همین کارو کنم ولی قبلش یه چیزایی رو خودم دارم انجام میدم اماااا به زوووور ....مثل داخل کابینتا و کشوها و بالکن....الان دارم بالکن تمیز میکنم و بچمم نمیذاره😒

اصلا ما آپارتمان نشینا دیگه خونه تکونی داریم وقتی همش تمیز میکنیم ؟چه کاریه☹️🤣

خدایا عشق❤️شادی😄آرامش🩶 برای همه..من و همسر🥰...عزیزانم...دختر خوشگلم تو دلی نازم زندگیمونو با اومدنت قشنگتر کردی🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی تمیزه نیازی نیس که،منم خونم تمیزه خانه تکانی ندارم

منم پیارسال نکردم...خب بچه نداشتم...ماهی یبارم کابینت میریختم بیرون و تمیز میکردم..یا کمدام و پشت گاز و یخچال و....تمیز میموند...ولی الان نه...

اما در کل مثل قدیم نیست بریزی بیرون بشوری بسابی و کثیفیای قبل هم وجود نداره

خدایا عشق❤️شادی😄آرامش🩶 برای همه..من و همسر🥰...عزیزانم...دختر خوشگلم تو دلی نازم زندگیمونو با اومدنت قشنگتر کردی🥰
وقتی تمیزه بیخیال بزار بعد عید 

والا تمیز نکنیمم مامان و مادرشوهر میان ایراد میگیرن😂 که عه تمیز نکردی و فلان و بهمان

من عاشق خونه تکونی ام، و هر سال انجام میدم با اینکه سلیقه و تمیزیم زبانزد خاص و عام هست ولی من کل خونه رو تمیز میکنم و هر سال وسیله های اضافی رو دور میریزم و این کار به من آرامش میده 

حالا من تمیز نیست و حال خونه تکونی هم ندارم ، چون دو تا بچه هام مثل جوجه اردک دنبالم راه میرن تو خونه و منتظرن شروع کنم به تمیز کردن یه جایی ، در لحظه یه جوری بهم میریزنش که بدتر از اول میشه 😐😐😐😐

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم