2777
2789
عنوان

همسایه

204 بازدید | 18 پست

همسایمون طلاق گرفته با سه تا بچه اما زن و شوهر تو یه خونه باهم زندگی میکنن کاری ب کار هم ندارن !!مگه میشه مگه داریم😐😐😑😑

به خدا نگو مشکلم بزرگه به مشکل بگو خدام بزرگه❤🙏😍درخواست دوستی قبول نمیکنم با تشکر🙏

یا ابلفض.😑😂😂😂

✨من زنم، زن بودنم را دوست میدارم      به قد گیسوانم، ناخنم ، رنگ لبانم زندگی را دوست می دارم  آری آن اشکی که عیبش می شماری       دل کافر بسوزاند     من آن سوزاندن و رنگ لطیف آتشش را  دوست می دارم      تو مرا یک بی وفا خواندی و من   آنچه در اطراف می بینم خلاف ماجراست    آن وفا و ماندن و سازش     به رسم مادرم را دوست می دارم   در این دنیا به هر چه بنگرم زیباست             من زنم، مردانگی نه .😪زنانگی هم دوست می دارم ...😄

اره منم دیدم🤦‍♀️🤣🤣🤣زنه طلاق گرفته همه بچه هاشم ازدواج کردن بعد با شوهر سابقش تویه خونه زندگی میکنه تازه وقتی شوهره میاد چادرسرش میکنه🤣🤣🤣🤣البته همسایه اس

یکی نیس بگه خوب چرا طلاق گرفتین🙂

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره منم دیدم🤦‍♀️🤣🤣🤣زنه طلاق گرفته همه بچه هاشم ازدواج کردن بعد با شوهر سابقش تویه خونه زندگی میک ...

والا😂😂😂😂😂😂😂😂😂

به خدا نگو مشکلم بزرگه به مشکل بگو خدام بزرگه❤🙏😍درخواست دوستی قبول نمیکنم با تشکر🙏
والا😂😂😂😂😂😂😂😂😂

فقط انگشت نما دیگران میشن🤦‍♀️

وایییی🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خوب یا جدابشید برید پی زندگی خودتون یا میخواید باهم  تو یه خونه زندگی کنید طلاقی عاطفی بگیرید ن طلاق شرعی🤦‍♀️

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺
چار روز دیگ صیغه میشن باهم

چرا طلاق که صیغه بشن🤣🤣🤣🤦‍♀️

فقط انگشت نما دیگران میشن🤦‍♀️ وایییی🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 خوب یا جدابشید برید پی زندگی خودتون یا میخوا ...

دقیقا