2777
2789
عنوان

ازبی پولی دلم میخاد عوق بزنم🤢🤮

362 بازدید | 39 پست

چراهیچ راهی نیست پس؟؟؟

چرا بعداز هرسختی اسانی نیس 

سختی سخت تره؟؟؟؟😭

چرخ گردون گرندارد سازگاری بادلت/دست در جیبت کن و جدی نگیرش بی خیال.کاربری ششم پایدارانشالله😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم بخدا ندارم جیره خور خانوادم

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

متاسفانه دنیا هیچ عدالتی نداره 

حالا اینقدر میبینم دوروبریا دارن پیشرفت میکنن هی خونه میخرن ماشبن عوض میکنن 

چرخ گردون گرندارد سازگاری بادلت/دست در جیبت کن و جدی نگیرش بی خیال.کاربری ششم پایدارانشالله😂
بعد از هر سختی، سختی دیگریست 

میگم دیگه چرااخه

بعد جالبه بااین حجم سختی ها باید دست به راه پا به راهم باشیم خوب خدایا چجوری اخه ؟؟؟

دیگه چقدر توان داریم

نشستی دست رو دست گذاشتی بیکار نشستی فقط دعا میکنی خدایا مول بده باعث بانیش لعنت؟ تو الان تو خود نیویورک هم باشی باید از ۶ صبح بری سرکار تا پنج عصر که بتونی رفاه پول داشته باشی کسی رو لعنت نکن پاشو کار کن تلاش کن همه راه ها رو برو نشد بیا فحش بده

واقعا منم همینم ولی دیگه وقتی نمیشه نمیشه 

لعنت به این نشدن که فقط برای بعضیهامون نمیشه هیچوقت لعنت

نشستی دست رو دست گذاشتی بیکار نشستی فقط دعا میکنی خدایا مول بده باعث بانیش لعنت؟ تو الان تو خود نیوی ...

خب بچمو کی نگه داره؟؟؟

کنار هر سختی اسانی هست یکی زحمت بکشی صفاشم میبری.

ولی جالب زحمتم کشیدیم صفا نبردیم

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚