2777
2789
عنوان

توقع نداشته باشید لطفا

88 بازدید | 7 پست

اول ازدواجمون همسرم گفت از خونوادم توقعی نداشته باش و فقط توقعاتت از من باشه. خودشم خدا رو شکر مرد خوبیه.. ولی خانواده همسرم همش از ما توقع دارن. هیچ مراسمی رو نمیذارن به میل خودمون باشیم و باید مطابق میل اونا رفت و امد کنیم و حضور در خونشون داشته باشیم و رفتار کنیم . وگرنه قیافه میگیرن و تیکه و اینجور چیزاس، که همسرم هم یا متوجه این موضوعات نمیشه یا خودشو به اون راه میزنه.ولی من واقعا اذیت میشم، از الان ماتم عید و تابستون رو دارم.  اومدم از شما پدرمادرا خواهش کنم توروخدا بذارین جووناتون به میل خودشون باشن. زندگی قشنگشونو زهر مار نکنین. ما توقعی نداریم. شما هم نداشته باشین. بذارین خوش باشیم. 

برای حاجتم یه صلوات مهمونم کن. ممنون

برو به خودشون بگو به ما چه

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم اشکال از شوهرتونه . ایشون باید جلوی دخالت دیگران رو بگیره

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

به نظرم اشکال از شوهرتونه . ایشون باید جلوی دخالت دیگران رو بگیره

موافق نیستم. ایشون نمیتونه به جای دیگران رفتار کنه .. ازادی رو دادن به من که نرم . ولی من ترجیحم رابطه داشتنه. فقط الزام و اجبارشون اذیتم میکنه. 

برا منم همینن وقتی میری اونجا بهشون خوش میگذره نذار خوش بگذره تا دیگه دنبالت نیفتن

آره. کلا نه اهل تیکه انداختنم گ‌نه اظهارنظری میکنم توی زندگیشون..