2777
2789

سلام ب دلم افتاد براتون دعا کنم اسم بدید انشاالله حاجتتون برآورده بشه 🌸

برای منم دعا کنید خیلی گرفتارم دعا کنید زندگیم از هم نپاشه ی فرجی شه برام 🌼

انشاالله امام زمان عیدی هممون رو بده🌹 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا پسر داییم و دوستش که آی سی یو هستن دعا کنید مخصوصا دوستش که تو کماست(تاپیک آخرم)

مرسی♥️

✨یا کاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین              سلام این کاربری دست دو نفره که باهم دوستن🌱

بلاخره حامله شدم.پارسال همین موقع هم حامله بودم ولی سقط شد. دعا کن این یکی برام بمونه و سالم بیاد بغلم.

خدای مهربونم بهم ثابت کردی که " در دایره قسمت ما نقطه پرگاریم... لطف انچه تو بنمایی حکم آنچه تو فرمایی"....خودت این نی نی رو بهم هدیه کردی، خودت هم حفظش کن.لیاقت پذیرش و بزرگ کردنشو بهمون بده.

سلام عزیزم‌ اسمم فرشته تورو خدا برای حاجتم خیلیییی دعا کن دعا کن بچهام سالم و موفق باشن زندگیم خوب بشه وسواس فکریم برطرف بشه اوضاع مالیم خوب بشه الهی به هرچی میخوای برسی زندگیت فوق العاده و شیرین بشه آرامش مهمون همیشه قلبت باشه

توروخدا دعا کن یکم کار بابام رونق بگیره😔علی

انشاالله برمیگردی زنگی آرومیو با همسرت شروع میکنی

۳تا دخترهای گلم و ۳ پسرهای عزیزم مامان عاشقتونه😍 تعداد بچه هارو رد گم کنی زدم تا آشنایی شناساییم نکنه😎مرزهای خلاقیت جا ب جا شدن ک 🤣🤣🤣😂