2777
2789
عنوان

نگهدارنده توی مواد غذایی ..

182 بازدید | 17 پست

به نظرتون چ چیزایی بیشتر توش نگهدارنده داره  هرچی ک  ب فکرتون میرسه بگید ..

مثلا اینا کدومش نگهدارنده داره ..آبمیوه ..خامه عسلی ...پنیر ...اونواع کنسرو...پنیر....سس ها ...شیرهای پاکتی ...ماست ...شیر پاستور ریزه ...شمام هرچی ب ذهنتون میرسه بگید 

حتی شیرهای نایلونی پاستوریزه توش نگهدارنده داره 

یادمه ی بار شیر خریده بودم بعد برام مشکلی پیش اومد و حدود ی ماه خونه نبودم وققتی برگشتم دیدم شیر مث روز اولش هیچی نشده و تازه مونده اگه نگهدارنده توش نمیریزن چطور ی شیر ی ماه دووم میاره درصورتی ک شیر محلی فقط پنج روز دوام میاره 

واقعا توی این مملکت خراب شده هیچی نیست سالم باشه بخوریم واسه خودم نمیگم نگران بچمم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه دیگه واقعا همه چیزو نمیشه خونگی درست کرد 

من در کنارش پربیوتیک گرفتم درست میکنم 

کفیر اب و شیر گرفتم 

قارچ کمبوجا گرفتم میخوریم 

یک سری میوه ها مثل سیب بیشتر میخوریم 

بقیه اش توکل ب خدا

فعلا امضا ندارم
غیر از سیب باقیشو متوجه نشدم چی هستن 😎😎😎

یک مدل پروبیوتیک طبیعی هست 

قارچ کفیر میریزم تو شیر باهاش دوغ و ماست درست میکنم 

قارچ کفیر اب میریزم تو اب و شکر و خرما باهاش دلستر گازدار درست میکنم میوه میریزم توش قشنگ طعم دلستر بیرون میده

کمبوجا یک‌مدل قارچ هست برای خیلی دردها عالیههه سرچ کنی میاد همش

فعلا امضا ندارم

پنیر به خاطر نمک بالاش نگهدارنده نداره شیر رو از لبنیاتی باشرف بگیرید ماست بزارید   ذرت ونخود فرنگی رو خودتون کنسرو کنید میگن کنسرو مواد نگهدارنده نداره اما سوال من اینه چرا طعمش مثل همون خوراکی خونگی نیست مثلا کنسرو مرغ چرا طعمی شبیه تن ماهی داره به نظرم هرچی باعث این طعم مشترک میشه مضره  اگه بتونید چربی غذا رو کم کنید و بیشتر از روغن دنبه استفاده کنید خیلی بهتره   لعنت به روغن‌های گیاهی ازشون متنفرم

پنیر به خاطر نمک بالاش نگهدارنده نداره شیر رو از لبنیاتی باشرف بگیرید ماست بزارید   ذرت ونخود ف ...

اینکه همش باید مث مامان بزرگامون مشغول درست کردن باشیم 

شنیدم خارجیا توی ۹۰ درصد بسته بندی هاشون نگهدارنده نمیریزن با وجودی ک ی سره از مواد بسته بندی استفاده میکنن